- - - - - -

Denna "skönhet" inhandlade jag ida när jag och L var i Birsta. Jag måste säga att det är en av de bästa massagemanicker som jag har träffar på i denna storlek. Den är perfekt!! Jag tror jag måste inhandla en batteriladdare för det känns som att jag kommer använda den ofta och länge. Den var riktigt billig också, 149 riksdaler!


Utöver det handlade jag dessa två "skönheter", dock var de jag köpte svarta. Jag stod och valde mellan vitt och svart men då kom L och hjälpte mig på traven och röstade på svart. De passade fint inne i badrummet måste jag säga. De kostade 39kr och 49kr om jag kommer ihåg rätt = billigt =) När jag kom hem så fyllde jag tvålpumpen med en äppeltvål som jag gillar.

Vi var även inne på Willys, letade efter kycklingburgare där.. hade de sådana? Svar: Nej!! Jag ger upp, det finns ingenstans verkar det som! Jag får helt enkelt inhandla ett paket nästa gång jag är uppe i Norr. Hittade dock en marinad som jag ska prova till helgen, lite tonfisk och tzatziki *mums*.


Har hunnit äta en glass på IKEA idag, de har så förbaskat god glass där, jag fullkomligt älskar den. Fick mig en Loka - Päron på Elgiganten men den var verkligen inte god. Det enda kolsyradevatten som jag verkar kunna dricka är Bonaqua's... Min personliga favorit är den peach med aloe vera. Den jag hittade en bild på är nummer två och om de inte finns kan jag tom dricka bonaqua emotion äpple.

Dags att krypa ner i sängen och läsa en bok. Imorgon blir det till att städa sovrummet och fixa lite i lägenheten.


~Don't cry over anyone who won't cry over you~

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kycklingburgare... Hehe, ska prova sådana för första gången idag. Eric hade tydligen hittade sådana på mataffären där det var extrapris på dem. Supernice! :D



Den där massagegrejen har jag också tittat lite extra på tidigare när man varit och kikat på olika elektronikbutiker... Är hyfsat sugen på att skaffa en sådan jag med. Verkar som om du haft en riktigt mysig dag, är lite avis. ;) Kramar!

2009-04-28 @ 18:38:18
Postat av: Anna

Om du käkar kycklingburgare måste du ha mangoraja på!

2009-04-28 @ 22:54:50
URL: http://myzsol.blogg.se/
Postat av: Anna

Du måste ha mangoraja på den om du ska käka!!

2009-04-28 @ 22:55:50
URL: http://myzsol.blogg.se/
Postat av: Anna

Bah, den visade att inget hade åkt iväg o nu är det två!!!

2009-04-29 @ 00:11:39

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0