Ack ack, läkaren nästa?

Alla som tvivlar på att sommaren har varit väldigt upp och allt för mycket ner kan se på bevisen vid mina öron! Jag hade äntligen börjat få det lite under kontroll innan sommaren börjde och det såg ovanligt ljust ut, så pass ljust att jag tom tillät mig att tänka tanken att det kanske skulle gå över. Hur fel hade jag inte? Man kan ofta se hur jag mår via öronen, ju sämre det ser ut desto mer stress / oro har jag utsatts för. Just nu är jag nästan tillbaka på ruta 1, det är så illa att jag funderar på att åka till läkaren igen och låta dem ta 2000 prover till och få tillbaka pappret där det står att de inte riktigt vet vad det är och ger några olika alternativ.



Det som gör mig så less är att läkarna i denna stad inte lyssnar allt för bra på en. Om en person säger: Jag har alltid använt den medicinen och den har alltid fungerat, några dagars behandling så är det helt borta och jag märker resultat redan efter en dag. Borde man då inte LYSSNA på den personen? Nej nej nej, här går läkaren sin egen väg och bestämmer att jag ska minsann ha ett schampo som jag ska massera in! Hallå?!?! Hur lätt är det med mitt hår som är tjockast i världen?! och varför i hela friden ska jag ha ett shampo när problemen håller sig vid öronen?! Innan hade jag Elocon i flytande form, det var perfekt! Droppa en droppe, smörja ut den och vipps problemen försvinner. Nej, ist ska jag ha ett schampo som kostar 300kr och räcker i 1-2v MAX. Håret blir förstört, luktar illa och det hjälper inte riktigt. Ge mig elocon och låt mig göra det jag vet att fungerar ist för att dras med detta månad ut och månad in. I värsta fall får jag helt enkelt åka hem till föräldrarna och göra som jag alltid gör när det inte fungerar: Boka en tid hos läkarna som lyssnar och hjälper.

Visst, det kan hända att det denna läkare skrev ut brukar funka kanon på en massa andra personer, men jag är jag och ingen annan och på mig funkar det uppenbarligen inte.

Jag kan inte beskriva hur mycket jag ser fram emot när det blir lugnare runt mig och jag kan börja slappna av mer, då lindras inte bara "problemen" vid öronen utan hela jag kan vara glad och lycklig. Som det är nu går jag runt och är arg på halva världen för att jag inte kan göra någonting för att ändra situationen.

Jag tycker synd om många av mina vänner som inte får se den glada, avslappnade Sol utan bara den avståndstagande, bittra person som jag har förvandlats till sen telefonsamtalet kom. Men tack till er som funnits där trots detta och som inte gett upp om mig. Ni är guld värd och ni vet vem ni är så ta till er. ♥

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0