Hmmmm

Fick tag på hyresvärden, den jag pratade med hade påmint fastighetsskötaren flera gånger idag att han skulle höra av sig till mig. Han ringde klockan 15.40! Detta efter att jag hade pratat med den andra som bad honom ringa. Ursäkterna han kom med var ganska lama: "Det är ju tråkigt att det tagit så lång tid med erat badrum, man kan skylla på tidbrist o.s.v." Sure, det är han som är så himla glömsk att han borde ha en assistent som tar hand om allt. Nu är det iaf bestämt att han ska höra av sig på TISDAG och då ska han boka tid med en mattläggare och en som har hand om rör/avlopp, men om det blir av.. det återstår att se.

Annars händer det inte så mycket här, jag gjorde lite korv i ugnen med mos till K som blev helt till sig. På han var det som att han blivit utbjuden på en 3rätters på någon lyxkrog. Det är iof ganska praktiskt med en som blir överlycklig bara det är korv, inte direkt så att han är dyr i drift :)


Jag längtar så hemskt till denna månad är slut, då ska jag beställa hem lite böcker *längtar* Jag kommer beställa hem alla 8a i serien + två andra som de rekommenderar att man läser. Gissa om jag kommer ha mycket att läsa ett tag framöver?

Ett litet tips till er som inte har sett True Blood, säsong 1 börjar sändas på 1an på Onsdag kl 22.00

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0