Lite piggare


T
og mig en tupplur och jag behövde verkligen en, jag sov som en stock och vaknade av att K låg och smekte mig på ryggen. Jag kände mig som en katt och hade jag kunnat spinna så hade jag gjort det. Finns det något bättre av att bli smekt/kliad på ryggen eller benen? Jag fullkomligt älskar det! Däremot har jag upptäckt att jag har lite ont i min nacke, jag vet inte alls vad jag har gjort men jag känner ett tryck. Jag hoppas att det är något som kommer försvinna snabbt för jag kan inte sitta normalt utan att det gör ont. Det blir till att käka lite värktabletter och ordna lite massage under helgen.

K har sprungit runt som en yr höna och letat efter sitt pass, ett av de ställen jag sa åt honom var hans laptopväska där han har sin arbetsdator, detta avfärdade han direkt och sprang runt i 1h. Tillslut pratade han om att ringa polisen så att passet blir anmält försvunnet också muttrade han för sig själv. Men han hittade sitt pass och det var precis där jag sa att han skulle titta, i dataväskan! Självklart är det: "Kan själv, vet bäst.." men nu fick han äta upp det.

Hjälper det om man sätter tigerbalsam i nacken? Kanske skulle jag prova det, måste bara hitta en hårsnodd (lycka till med det eftesom fröken L springer iväg med dem hela tiden).

Trevlig kväll ♥

Kommentarer
Postat av: Mikaela - Livet som hockeysambo

det var inte dåligt ;)

2009-08-21 @ 22:51:39
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hahaha, känner så väl igen det där. Vi kvinnor har alltid koll på vart saker ligger, så är det bara. ;)

2009-08-21 @ 23:19:37
Postat av: Nadja

det går framåt. =) Hur länge har du haft ditt körkort? =)

2009-08-22 @ 09:49:30
URL: http://nadjaslivliga.blogg.se/
Postat av: Mikaela - Livet som hockeysambo

nej 6-1 är ett helt okey resultat ;)

2009-08-22 @ 12:20:48
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: Nadja

oki vad skoj. =) Allt bra? =)

2009-08-22 @ 13:10:42
URL: http://nadjaslivliga.blogg.se/
Postat av: Nilla

Jo du ska få några bilder. men du får inte så många för så snäll är jag inte att dela ut mina bilder :p Men kommer ta några av dom bilderna gångerna du varit med :)

2009-08-22 @ 18:07:35
URL: http://nillas.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0