Ny dag, nya tag

Jag sov inte bra natten som var, jag vet inte hur många gånger jag har tittat på klockan och suckat för mig själv: "Mäh, har det bara gått tjugo minuter, jösses.." Det har inte bara varit varmt på jobbet, jag har jagats av dömmar som har varit så bisarra att jag inte ens kan beskriva dem med ord.

När en jag jobbar med kom till jobbet idag så fastnade vi i ett samtal så jag blev kvar till 9.15 på jobbet. Det är så roligt att ha ett arbeta där man kommer superbra överens med medarbetarna. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag har haft en himla tur som har hittat dit :)

Vädret i stan ser inte lovande ut, hon jag jobbar med sa att de hade pratat om sol men jag ser då ingenting som ens liknar en sol! Det ser mer ut som att det ska bli regn, innebär det att sommaren är slut nu?! Som det är nu så känns det inte som att det kommer bli mer badande utomhus, man kan iof fortfarande åka ut och grilla!

Ni kanske funderar över varför jag sitter och bloggar om jag sovit dåligt och nu är ledig... svaret är: Jag väntar på ett samtal från hyresvärden ang. badrummet! Ni som har hängt med i min blogg länge vet hur mycket det har varit runt vårat badrum och nu vågar jag äntligen hoppas på att det kommer ordnas! Jag ringde till den drivande kraften hos våran hyresvärd som nästan låter mer upprörd än jag gör när vi pratar. Idag ska hon ringa igen och meddela när fastighetsskötaren kommer hit med de som ska ha hand om renoveringen. Det är lite furstrerande att man ska måsta ligga på så otroligt för att få ett nytt badrum som man blivit lovad. Det är ju inte direkt så att de har kostat på oss en massa saker under de  6åren vi har bott här med tanke på att vi målade om själv i två rum. Men nu ser jag verkligen ljust på det hela, hon jag pratar med vill hyra lägenheten bredvid lägenheten vi bor i, detta kan hon inte göra förrän vi har ett nytt badrum eftersom vi måste ha någonstans att gå på toaletten och duscha. Det kommer kännas ganska lyxigt att ha en stoooor, tom lägenhet till att bara duscha i :) Ang badrummet så får ni påminna mig om att fotografera före och efter bilder när det väl sätter igång.


Snart är det dags för Days of our lives, detta är en serie som jag har tittat på till och från sen jag bodde hemma hos mina föräldrar. En positiv sak med serien är att man kan titta på ett avsnitt i månaden och fortfarande hänga med i handlingen. Jag vet inte hur många gånger jag har surfat iväg på nätet för att se vad som händer där i "nutid" eftersom Sverige är 3-4år efter eller något liknande.

Dags för TV, see you later...♥

Kommentarer
Postat av: Siriporn

Haha kollar på våra bästa år nu, har inte sett det på 6månader kanske. Satt typ såhär; VA? är hon gravid? VA? Är dom inte gifta ännu? VA? vart kommer han ifrån? Hahahaha :P

2009-08-20 @ 10:51:47
URL: http://ssschhh.blogg.se/
Postat av: Mikaela - Livet som hockeysambo

Hehe jaså? Dom är väldigt fina dom lamporna, blev perfekt mys-sken av den :)

2009-08-20 @ 13:19:15
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: Mikaela - Livet som hockeysambo

Ja det är trist när man lovas saker och det inte blir så...

2009-08-20 @ 13:32:33
URL: http://thisismikaela.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0