ONSDAG!

Jag jobbar inatt, har varit duktigt och har redan hunnit handla inför jobbet! Träffade en gammal arbetskollega på Hemköp, jag har inte träffat henne på bra många år. Jag brukade alltid kalla henne min extra mamma för det kändes som det och jag trivs så otroligt bra tillsammans med henne. En dröm vore att jobba med henne igen, vi hade så fruktansvärt roligt tillsammans.

Utöver att jag har handlat här i stan så har jag shoppat på nätet, nu har jag äntligen beställt böckerna =) Jag lyxade till det och hndlade två extra böcker också så om jag har tur så har jag 9 nya böcker att läsa på Fredag eller i början av nästa vecka *glad*. Jag jämförde priserna när det gäller att ta böckerna från USA eller Sverige och när jag hade satt ner de sju första + en till så var jag nästan uppe i 600kr i Sverige och då ska ju en till bok med + fraken. Från USA kostade allt 513,81kr. Min erfarenhet av att beställa från Amazon.com är att de är riktigt snabba också motför de olika jag har pvoat i Sverige där man kan få vänta hur länge som helst.

Alla som inte sett True Blood, idag visas första avsnittet på 1an.

Men men, nu ska jag njuta av ledigheten och försöka hålla kvar lyckoruset efter att ha beställt böckerna, det är helt sjukt hur skönt det kan vara att spendera pengar ibland :) Nästa projekt blir att beställa hem hela Säsong 1 och 2 på DVD!

♥*Skickar en KRAM till alla som behöver det* ♥

Kommentarer
Postat av: Hallonmamma

Nej, detta är inget trevligt ställe :(



True Blood verkar spänannde. Vilken tid börjar det?

2009-08-26 @ 13:00:18
URL: http://hallonmamma.blogg.se/
Postat av: Nadja

vad? gbp?

2009-08-27 @ 08:01:23
URL: http://nadjaslivliga.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0