Random crap!


Hittade ingen bra bild som passade riktigt in så det får bli denna ;)

Satt och läste lite i slumpmässiga bloggar
, inte vilka bloggar som helst utan de STORA / POPULÄRA bloggarna. Vad har de gemensamt?

♥ Smink i överflöd och gärna onaturligt solbrända, jag tycker synd om deras hud.
♥ Bling bling och kort i spegeln.
♥ Låååångt hår och gärna löshår.
♥ Bitchar runt och provocerar folk - Kan du inte få uppmärksamhet och få folk att gilla ditt sätt att skriva utan att provocera, lägg ner!
♥ Spendera pengar åt höger och vänster, kläder, skor, smink..
♥ Skryt! En hel massa skryt om hur snygga de är, fina, bra, duktiga, populära... var tog ödmjukheten vägen?

Jag kanske är för gammal för att hänga med i svängarna, jag sitter mest och fnissar för mig själv. Det är som små barn som låtsas att de är vuxna och sen ska de leva som att de är med i en Hollywood film. Rikast blir inte lyckligast. All denna tid de lägger ner till att ordna sig så att de tillslut ser ut som sminkdockor, de tänker inte på att de kommer bli äldre och allt detta solande förstör deras hy. Många av dem vågar inte ens lägga upp en bild när de är osminkade, då kommer det ett stort X över bilden. Vad är ni rädd för?!

Tacka vet jag Blondinbella, hon vågar vara ärlig och visa sig utan smink och går ut med att hon har problem med sin hy. Hon är inte söndersolad i solarium och är vettig för sin ålder, hon är som en gammal dam om man jämför med många av de andra "inne bloggerskorna".

Summan: Jösses flickor. Våga visa hur ni ser ut utan smink, sluta vara så förbaskat otrevliga och kaxiga, det gynnar ingen. Ta fram en skopa ödmjukhet, en stor dos av av "the natural look" och sluta försök vara något ni inte är. Ni säger ni vill vara förebilder o.s.v. men att visa små flickor att för att vara inne så ska de:

* Vara supersmala.
* Sönderspacklade.
* Ligga i solarium 24-7
* Provocera, vara rent ut av otrevliga.
* Gärna vara ute och supa på krogen och svänga runt bland killar, att lägga ut killar som inte är "snygga i dina ögon" och skriva förnedrande kommentarer om dem är också OK.
* Att lägga ut privata meddelanden också med bild på tillbehörande person är också BRA.

* Kasta skit (ex. kommentera deras utseende negativt eller andra saker) på andra kända bloggerskor och skriva ut saker som inte är riktigt sanna om dem. = "Tell me lies tell me sweet little lies"..
.. listan kan bli lång..

Hahaha, jag trivs bra i min normala värld med normala vänner. Men men, alla får göra som de vill men ibland är det bra att använda hjärnan innan för som de säger: "What goes around comes around".

Alla mina vänner, ni är super.
Jag ♥ar er. Ingen falskhet utan ni är snälla, underbara människor
som lyser upp min vardag.

Kommentarer
Postat av: Carro

Hatar verkligen sådana där fjortisar som håller på på det där viset. Jag är verkligen den totala motsatsen till en sådan känns det som. Har nästan aldrig på mig smink nu för tiden och om jag har det rör det sig om lite mascara (vilket knappt syns). Fattar inte heller vad sådana där personer håller på med, vad vinner de egentligen? Inte respekt iallafall. USCH!



Kram på dig =)

2009-08-30 @ 11:13:02

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0