Freedom´s just another word for nothing left to loose

Jag har suttit in i det längsta och låtsas att jag inte oroar mig för torsdag, men det gör jag. Jag verkligen avskyr att fara till sjukhuset när jag inte vet vad jag har att vänta mig. Eftersom jag kommer vara där större delen av dagen så hinner min hjärna måla upp 2000 olika scener som kan komma. Äh, det är bara att bita ihop och hoppas på det bästa. Jag hoppas att dl kan skjutsa mig dit så jag inte behöver sitta och vänta nästan 2h på mitt första möte på sjukhuset.

Idag kommer en VVS-montör på besök. Det ska bli riktigt skönt för det är fruktansvärt irriterande att måsta skrapa golvet varje gång man går in. E hade satt sin handduk på golvet natten mot måndagen så den var inte lite blöt, det vara bara att slänga in den i tvättmaskinen och ta en tur där.

Jag hatar telefonförsäljare. Varför i helvete ska de ringa till en före fan?! Det bästa är när det ringer och jag sliter mig upp och kämpar för att inte kräkas hela vägen till telefonen p.g.a. att jag är så trött.. sen när jag lyfter luren så får man ett PIP i öronen. Jävla telefonväxlar som ringer upp flera nummer och när ett svarar stängs de andra ner.

Nåjå, ska sitta och titta på lite serier under tiden som jag väntar på gubben.
Till mina vänner, ni vet vilka ni är, jag saknar er. ♥

Kommentarer
Postat av: Carro

Det är inte lätt det där. Vet själv hur det är när man går och väntar på saker utan att ha någon aning om vad som väntar en. Det är oerhört frustrerande. Och jag gör likadant, att man föreställer sig alla möjliga jobbiga scenarion bara för att vara beredd på det värsta. Men du ska se att det kommer gå bra. Det finns ingenting du kan göra nu annat än att vänta in torsdagen. Det är ju dumt att oroa sig i onödan! Vet dock att det är lättare sagt än gjort, men man måste försöka. :) Ska hålla tummarna att allt kommer gå fint.



Kram på dig!

2009-12-08 @ 15:13:10
Postat av: Anonym

fin blogg :)



kolla gärna in min

juliastjarnfeldt.blogg.se

2009-12-09 @ 12:34:51
URL: http://juliastjarnfeldt.blogg.se/
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Håller tummen för att det går bra för dig på sjukhuset. Jag vet ju inte vad du ska göra för något och jag förstår om du inte vill skriva ut det här i bloggen. Men jag hoppas att det går bra, vad du än ska ta för prover och så!

Sköt om dig och ha en fortsatt fin vecka och helg!

Kram på dig.

//Carro

2009-12-10 @ 00:59:01
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0