På Fredag är det fest


Sötnosen i pyjamas

.... eller något liknande har jag för mig att de sjöng i en reklamfilm förr i tiden. Just nu håller K på att göra tacofärsen och sen ska vi sätta oss vid bordet och frossa. Det var verkligen längesen jag åt tacos, som jag har längtat. Ingen blev gladare än jag när både E och E sa att de älskar tacos!

Idag har det varit full rulle i Härnösand. Syster och maken klev upp runt 7 och då vaknade jag också. Mina ögon sved eftersom jag inte somnade förrän runt 3.00 om inte senare (fastnade i boken).. men jag klev upp ändå och dukade fram frukost åt dem. Lilla E satt och "hoppade" i köket på rumpan och gjorde olika höga ljud hela tiden och sen flinade hon, hon diggar verkligen akustiken i lägenheten med det höga taket. Mirre blev nyfiken på henne och gick dit men han lärde sig fort att han inte skulle stå för nära, E hann med att både dra honom i svansen och ena örat innan han kom sig därifrån.

Jag och E hann med att gosa lite. Vi gick omkring i lägenheten och hon tittade nyfiket på allt som fanns där. När jag hissade upp henne i luften kom det ett tandlöst leende hela tiden, bebisar är så söta när de ler överlyckigt åt en. Det är nästan hemskt hur fort bebisar växer, sist jag såg E dingade hon precis 3kg och nu är hon "tung" om man jämför med då... men ack så söt ♥

Vi har hunnit springa en sväng på stan idag. Flickorna kollade på kläder, böcker och smycken. Jag hittade ett par tofflor att ha hemma, kanske inte det motiv jag helst hade velat ha men de är varma och sköna. Vem vet, ni kanske får se en bild på dem vid tillfälle.

Oj oj, nu är det dags för middag. Magen kurrar och alla dofter som kommer från köket kommer ta livet av mig om jag inte får mat snart :) Vi ses när vi ses helt enkelt.


"Men Moster, sluta säg mitt namn och fota, du är sååå jobbig"

Kommentarer
Postat av: Carro

Du har fullt hus nu i helgen med andra ord. Låter riktigt trevligt, och du blev aldrig sjuk heller. :D



Hoppas du får en toppenhelg!! (Tvivlar på att du inte skulle få det)



Många kramar!! :)

2009-12-04 @ 21:18:27
Postat av: Mikaela - ungmamma till Nova

Vilken sötnos :)



Kika gärna in min blogg och se ifall jag och min dotter har några likheter från när jag var liten :)

2009-12-05 @ 15:27:17
URL: http://jagochmindotternova.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0