Vipkort på Sjukhuset

Imorgon är det dags igen! Jag ska satsa på att vara på sjukhuset till klockan 10.00, detta för att vissa prover måste tas efter klockan 10.00 och andra innan 11.00. Mitt snygga blåmärke från förra veckan har precis försvunnit, kul att få tillbaka lite nytt. Men men, det är bara att vänja sig eftersom jag kommer få fortsätta att ta prover till höger och vänster *suck*. Börjar känna mig lite stressad efter min heldag på sjukhuset och tror nog att jag kommer få ringa min kontakt på sjukhuset bara för att bli lite lugnare.

Annars händer det inte allt för mycket. Mitt dygn är upp och ner, jag somnar på morgonen och vaknar allt för tidigt trots det. Jag känner mig tömd på energi och skulle nästan kunna göra vad som helst för att känna mig utvilad.

Idag fick jag ett samtal från en affär där jag har beställt ett bord och stolar. De ville bara säga att de inte kommer hinna få hem stolarna detta år. Lite tråkigt men den som väntar på någonting gott.... Det enda positiva med det är att jag får chans att möblera om i sovrummet i lugn och ro eftersom soffan kommer få flytta in dit. Men det blir nog bra tillslut.


Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0