....

Dagen har varit lugn. Blev inte till att göra Italienskt idag, J kände sig lite för trött för att orka stå i köket så det blev en tur till Kina istället (funkade bra). När vi var färdiga där gick vi hem och jag fick en massa beröm över hur det ser ut i köket nu för tiden. K ordnade fram en film (som jag inte kommer ihåg namnet på) som var helt Ok. Peter Stormare var med som en tokig psykolog/läkare som jobbade på ett psykhem. Efter filmen vad J trött och gick hem och jag började fylla på min mp3-spelare med nytt material. Gick sedan till sängen redan klockan 12 för att lyssna på en ljudbok, vaknade 1.30 och insåg att jag hade lyssnat 16 minuter och sovit resten. Spolade tillbaka och hoppades på att bli trött igen men icke sa nicke. K ligger dock och sover som en nasse och han är så förbaskat varm att det inte går att ligga där inne (när han sover är han över hela sängen med sina lååånga ben).

Har nu laddat ner lite till saker till mp3-spelaren och ska ta med den till sängen och förska somna. Känner mig inte lika varm som innan utan är mer iskall (hoppas att det håller i sig).

Summan av min Söndag: Den var riktigt trevlig, jag och J skrattade mycket och pratade om allt som hänt den senaste tiden. Bestämde att vi ska försöka e.maila när hon är borta i några månader. Jag hoppas att hon kommer få en trevlig tid på andra sidan Atlanten :) Skulle inte säga nej till att åka bort i några månader solo och prova på lite annorlunda saker som man inte gör här i Sverige.

Ok, nu är jag kallare än jag trodde att jag kunde bli. *Går till sängen*

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja just det! Fy vad jag skäms nu :S Det kom fram med helt rätt adress oxå :D TACK så mkt gumman <3

2009-01-12 @ 11:16:47
Postat av: Vickanen

Ohhh jag skulle också vilja åka boooort så långt:) Kramizzz

2009-01-12 @ 18:40:38
URL: http://vickanen.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0