Fredag!

Fick sluta tidigare idag så här sitter jag med en ostsmörgås med en tomatskiva på :) Besökte Hemköp när jag slutade och där blev brödet precis klart så jag kom hem med bröd som var varmt :D Hade planer på att ta mig en liten tupplur men just nu känner jag mig pigg som en lärka.

K hade varit gullig och städat hela lägenheten så imorse när jag kom in i köket så var allt rent och det var tom renbäddat i sovrummet. Trodde ärligt talat att han inte tittade allt för noga i almanackan där jag har skrivit upp när det är dags för renbäddning (iom att vi gör det varannan vecka), städ, tvätt o.s.v. Det innebär att jag idag kan ta det lugnt och slappna av efter allt jobbande.. Hmm, måste nog gå till Akademibokhandeln och inhandla en bok som jag kan läsa under dagen.

Idag ska jag slå en pling till några nära och kära. K sa att min mor hade ringt igår, antar att hon har fått svar på några av sina prover *håller tummarna*. Måste även ringa farmor som har missat mig hela veckan iom att jag jobbat. Oj, klockan är redan 8.35 så jag ska ringa farmor!

Kommentarer
Postat av: Carro

Älskar verkligen när ens partner beslutar sig för att städa åt en. E kan vara lite seg så det slutar oftast med att jag får göra det mesta i vilket fall. :P Trevlig helg på dig!!



Kram!

2009-01-30 @ 16:25:47
Postat av: vickanen

Underbart att ha det städat och klart så skön känsla....hoppas man en dag får uppleva att då man kommer hem är det uppstädat och donat:) kram

2009-01-31 @ 09:37:12
URL: http://vickanen.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0