Fredag...

Dagen har varit så bra som den kunde vara med tanke på att mitt tangentbord inte längre är bland oss "levande", det fick helt enkelt en kortslutning. Tog mig en sovmorgon och har inte alls stressat idag. Lyckades fippla lite med mina inställningar på en sida men där var Sancho en räddare i nöden och lyckades ordna det :D På tal om honom så måste jag bara säga:

Grattis på 23års dagen Sancho, jag hoppas att du får en fin dag <3

Har varit och ätit kinamat idag med K, blev lite förvånad när han gav det som förslag. Men inte lika förvånad som jag blev när han frågade om vi skulle gå och se på bio! Fick skynda oss att hämta ut pengar för att hinna se föreställningen som skulle starta 10min efter att vi käkat. Fick halvspringa ner till en bankomat som visade sig vara trasig, lyckades slå en vurpa på vägen (tack o lov var ingen i närheten utöver jag och K). Jag reste mig upp (inte allt för smidigt) och försökte se ut som att det regnade om någon skulle komma förbi och se mina snöiga byxor och rock.

Filmen vi såg på har jag gått och längtat efter att få se: Twilight. Jag gillade den men jag måste säga att jag föredrar boken. Mycket för att de kan inte få in allt i en film som får med i en bok så det var mycket jag saknade. Trots det hoppas jag att de bestämmer sig för att filma de tre böckerna som är kvar. Om de gör det kommer jag absolut se dem.
K 's kommentar om filmen: Happ, då har jag sett en riktigt tjejfilm med dig på bio, en till sak att bocka av från listan.


Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, jo, det kommer jag ihåg! Tapen måste ha varit helt utsliten för det där slottet öppnades många gånger innan det var julafton :D



Låter som ett intressant jobb. Att man trivs är ju det viktigaste!

2009-01-10 @ 11:37:47
Postat av: Vickanen

Oooops vilken vurpa :) Men underbart med Bio och kina mat :)



Kramizzz

2009-01-12 @ 18:44:04
URL: http://vickanen.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0