Hmm...

Nu sitter jag här igen mitt i natten MEN jag ska gå till sängen :) Känner mig absolut redo att sova nu eller läsa lite först och sen sova. Att ta mina tabletter gav mig mycket sömn men jag vill kunna kontrollera lite bättre hur jag sover och med dem fungerar tyvärr inte det.

Jag är nästan lite chockad att så många tycker om namnet Anna, det som är så vanligt och tråkigt :)  Jag kommer ihåg när jag var liten och såg på "Den lilla vampyren" (tror serien hette det) och där hade vampyren en syster som hette Ana, självklart gick jag och kallade mig själv Ana istället för Anna efter det.

Dagen har varit lugnt, K var ledig så vi har mest svamlat på hela dagen utöver min lilla tupplur på 1,5h.. skulle eg. inte sova utan hade planerat att läsa men sen kom (o)djuren och la sig för att gosa.. självklart resulterade det i att alla tre somnade. Vaknade av att jag höll på att flyta bort, K tyckte jag såg så kall ut när jag sov att han hade fått på mig både täcken och överkast.

Men men, nu ska jag dra mig till det andra rummet för att få se hur slutet blir i Edward Vs. Bella serien. Såg att Twilight ska börja köras på BIO här till veckan (om jag minns rätt).. måste nästan gå och se den.

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0