Äntligen är de här..


S
enast igår innan jag somnade kommenterade jag till K att mina böcker borde komma snart. Idag kl 11.09 fick jag ett sms där det stod att jag kunde komma och hämta ut den kl 14.00. Bokus var relativt snabba på att skicka böckerna men en dålig sak med dem är att jag inte kan välja utlämningsställe, detta innebär att jag får gå till andra sidan stan för att få hem böckerna. Iaf det stod att de finns där 14.00 idag så jag antar att jag får palla mig dit någon gång efter 14.00 eller så går jag när svärmor har hämtat upp Mirage.

Ikväll har jag dock inga som helst planer, det finns en stor risk att jag kommer fastna i en av böckerna som jag har köpt... men jag har bestämt mig för att försöka dra ut på dem lite även om 11 böcker kan tyckas många så försvinner de allt för snabbt.

Dags att äta lite lunch och sen ska K gå och klippa sig och ordna allt inför resan imorgon. Själv måste jag gå och skicka iväg ett brev till A-kassan som vill ha papper på hur jag har arbetat (irriterande att de inte kunde vänta till slutet av Sep då jag arbetat klart och går som timvikarie igen) också ska jag köpa choklad till S som kommer till Stockholm imorgon. Jag har bestämt mig för att lära honom att svensk choklad minsann är godare än Belgisk!


Kortet togs när han busade i sängen i samma veva
som jag renbäddade.

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0