Ensam hemma!


Blomma fotad hemma hos syster

Nu sitter K på bussen och lägenheten är sååå tyst. Det är ingen hund som springer runt och söker uppmärksamhet, endast jag och fröken Lova. Lova saknade Mirage igår mot natten och gick och sökte honom och jamade lite, trodde ärligt talat inte att hon skulle sakna honom så mycket som hon verkar göra.   En annan sak Lova har börjat med är att när hon leket med laserpekaren (som hon vill hela tiden) så har hon börjat fräsa åt den när hon märker att hon inte kan "fånga" pricken, det låter så gulligt.

Hmm, jag tror jag går tillbaka till sängen istället för att försöka skriva något vettigt. Jag har en bok som "kallar" på mig i sängen och sen måste jag gå till affären och handla lite inför jobbet ikväll/inatt och imorgon eftersom jag inte kommer komma hem förrän kl 16.00 imorgon. Det är nästan så jag tycker lite synd om Lova som kommer få vara helt ensam så länge, detta blir första gången för henne.

Trevlig dag alla och "I hope you guys have an awesome guildmeeting in Stockholm, see you all on sunday when you are back in your own countries".

Kommentarer
Postat av: Hallonmamma -ensamstående mamma

Tack för kramen <3 Den behövdes ;)



Gud vilket vackert foto. Verkligen! Önskar jag också var skicklig på såndärnt :D

2009-07-15 @ 15:31:44
URL: http://hallonmamma.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0