Sängbord som toalett?

Vaknade av kissen som bestämde sig för att kissa under K's sängbord, hennes tassar mot golvet kan man aldrig missa när hon har gjort något som hon inte får. Det var bara att gå upp ur sängen och skura, satte dit lite Piss Off också får vi se om hon håller sig borta.

Har läst lite i Storstadspojkens blogg och han har ganska mycket humor, hoppa dit och läs hans låt om sommarkatten :)

Jag och K började titta på Watchmen igår, jag var dock alldeles för trött och somnade efter halva i soffan. På ett sätt är det hans fel att jag somnade, han satt och masserade mina fötter så skönt att jag hamnade i Koma. Denna gången var jag dock smart och drog mig till sängen direkt jag vaknade till lite, det var nog lika bra för klockan var nästan 3.00 ändå så. Jag kan erkänna att jag inte hann fatta så mycket av filmen eftersom jag somnade till då och då, antar att det blir till att se den igen vid tillfälle.

Vi har funderingar på att gå och titta på Transformers 2, är det någon som har sett den och var den isf bra?

Men men, ska gå och se om jag hittar något att äta till brunch eftersom jag ändå är vaken nu :)

Kommentarer
Postat av: Nilla

Morrn! "morgonpigg" som man är. Eller man kanske ska kalla det nattuggla. Har problem med en pissnisse här hemma med ibland. Dock sätter han sig ju på saker som papperspåse som han river ner eller handdukar i nån slags trots ålder fast han är 11 år snart.. Så efter jag läste nån av dina inlägg åkte jag och hörde på Piss off. Det är tydligen förbjudet att säljas för det innehåller nåt giftigt ämne som inte är bra för djuren så dom har tvingats sluta sälja det :( Har ni fått något premiär dopp än då denna sommaren? Vi har varit ute nu 2 dagar i rad och badat. Heter det stallarna? Där ute i buschen vid den där kyrkan som jag för mig även du pratat om. Så jävla najs i vattnet så vi har nog varit i konstant i 1½-2 timmar utan att gå upp :D Solen lyser nu och fortsätter den ska vi nog fan åka ut dit och slåss med alla barnen och deras föräldrar idag med :D Ha en skön morgon och hoppas på att kissen ger fan i att kissa på nåt nytt ställe nu :D

2009-07-03 @ 05:22:13
URL: http://nillas.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0