Stadsfesten är igång

Bild tagen ur: www.allehanda.se/

Nu är den årliga stadsfesten igång, när min syster bodde här kallades den Parkfesten om jag minns rätt. Vi som bor mitt i centrum behöver inte ens gå ut för att höra artisterna utan vi får en live show i sovrummet när man ska sova. Idag vaknade jag till en kvinna som sjöng en massa kända, svenska sånger. Synd bara på vädret som är här i stan, det började regna igår och det har mer eller mindre fortsatt hela tiden. Vi får se hur vädret är ikväll om man vill titta där men ärligt talat käner jag inget större behov av att mingla bland 2000 packade fjortisar.

Badet igår känns även idag, jag känner mig som en ny människa. Det enda negativa är att man känner sig som en  sandhög, man hittar sand på de mest annorlunda ställen :) Men nu är all sand borta och jag luktar riktigt gott (om jag f år säga det själv).

Igår efter badet gav vi (jag, J och P) oss ut för att hitta någonstans att äta, alla ställen vi kom till hade stängt även om det stod stänger 23.00 på ett av dem. Efter att ha åkt runt halva stan och utanför fick vi bege oss till Subway men det kändes lite tråkigt när man var inställd på grillat kött eller en planka! Därför är det bestämt idag att vi ska ge oss ut på en middag *mums*

Vi fick främmande efter middagen igår så vi kikade på lite film Shoot em up och Crank de var underhållande och ett bra avslut på en trevlig kväll :)

Gaah, nu klagar K att vi ska ge oss ut och handla så det är bäst att jag pinnar efter honom.

See you later

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0