Tandvärk


Jag är så glad att jag inte har något minne av hur det var att få tänder när jag var liten, denna hemska smärta som kommer när jag råkas bita ihop käken eller om kinden tar vid tanden.. FY FAN säger jag bara! Jag kommer ihåg när K höll på att få en visdomstand och han var till tandläkaren och allt de gjorde var att sätta någon spritgrej mot tanden och spola lite vid den. Tjurig som jag är så ska jag ge det några dagar, jag gillar inte tandläkaren och kan jag undvika att gå dit så är jag nöjd. Just nu knaprar jag voltaren och hoppas på att det kommer bli fint. Denna tandvärk eller vad man kan kalla det kunde inte ha kommit mer olägligt, under helgen är det Parkfesten här i stan och jag är bara ledig fredag.. men om jag ska gå och ha ont vet jag inte om jag är så sugen på att gå runt bland en massa folk. Utvöer värken så känner jag mig ganska hängig, känner mig varm / kall om vart annat men ingen feber bryter ut.

Idag blir det soppa till middag och jag kommer nog fortsätta med det i några dagar, provade äta ett bröd men kände mig mest som en hamster då allt bröd hamnade i ena kinden där jag fick "mala" det. K gick genast in för att vi bara ska äta soppa och kommer gå på affären och handla hem några olika. Snällt av honom så jag slipper sitta och surpla på soppa när han äter något gott som man måste tugga.

Dags att ta lite mer voltaren och sen ska jag krypa tillbaka i sängen och läsa en bok i väntan på middagen. Jag har verkligen ingen ork just nu.


Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0