Houdini hade fått kämpa med det låset


H
ar jag hunnit till affären? Svar: Nej, jag fastnade i min lilla flik där jag har bloggar som jag brukar försöka hinna läsa varje vecka :) Det är nästan sjukt hur mycket tid det tar med alla bloggar, speciellt för mig som är en person som hittar nya bloggar var och varannan dag. Det finns så otroligt många där ute och nu för tiden känns det inte som att någonting är privat. Det är inte som när man var liten och satt med den lilla dagboken med ett " lås" som man kunde öppna med ett gem. När jag skrev i min gamla dagbok så var jag så naiv så jag trodde att den var sååå säker eftersom jag hade gömt min nyckel, kan erkänna att det tog bra länge innan jag insåg att den inte var så inbrottssäker som jag trodde.

Vill ni veta hur jag lärde mig det?

Jag och min kusin M hittade en dagbok gömd bakom ett skrivbord en gång i tiden och nyfikna som vi var så läste vi självklart den (fy skäms på oss). Den dagboken hade iaf ett icke barnsäkertlås (som det på bilden)... vems dagboken var... det får bli en hemlighet mellan mig och M :) Jag kan dock säga att den var fylld av saker som då chockade mig men som jag idag mest fnissar åt. Jag har många gånger omedvetet citerat därifrån på fester då vi har hunnit titta lite för djupt i flaskan. Ni vet, när alla ska bräcka varandra i konstiga saker de har gjort / läst o.s.v.

Tänk hur det kommer se ut i framtiden när arkeologer ska se vad vi gjorde förr i tiden. Istället för en sliten dagbok där man knappt kan se vad det står för att bläcket har börjat försvinna så hittar de flera gigabyte med blogginlägg.

" The path to no fear is scary"
-Anonymous-

Kommentarer
Postat av: Linda

Nee, jag har inte varit så aktiv att lägga in bilder där, men tänkte börja med det nu ;) <3

2009-06-03 @ 12:01:54
URL: http://storstrumpa.blogg.se/
Postat av: Malin

Är det jag som hittade dagboken med dig? Försöker minnas men har inget minne av det...

2009-06-03 @ 16:06:22
Postat av: Anna

Jo, det var du som var med.. den var bakom ett brunt skrivbord som hade hyller på baksidan :P

2009-06-03 @ 16:11:38
URL: http://myzsol.blogg.se/
Postat av: mie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har inte så många medlemmar! Växlar man in till ett presentkort på 500:- så får ett till presentkort på 500:- gratis, gäller under hela juni månad!

Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-06-03 @ 16:16:40
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: Malin

Hmm... Det ringer ingen klocka, får fundera lite till... Fast jag tror att jag vet vems de är/var ;)

2009-06-03 @ 19:42:00

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0