Kaos i lägenheten.


 

Idag har jag skruvat och donat med den ena tv-bänken eftersom vi bara fick klar den ena och hurtsen igår. Lägenheten ser ut som "Hej kom och hjälp mig" med saker överallt, kartonger, skruvar, skruvmejslar you name it. Eftersom det inte fanns de ben vi hade tänkt köpa till bänken så fick vi köpa ett par andra som kostade 100kr/paret ist för de 30kr/paret som vi skulle ha, detta resulterade inte bara i en dyrare shopping utan även en tv-bänk som blev högre än väntat. Huvudsaken är dock att man kommer under med dammsugaren och det gör man utan problem :) Insåg precis att jag inte alls tänkt på att brudkistan måste flyttas, var tusan ska jag ställa den då? =)

Nu står båda hyllorna på golvet och jag kan inte göra så mycket mer förrän vi har någon som kan bära tvn med K. Måste även bestämma mig hur jag vill ha hyllorna, om jag ska göra så att det är samma mellanrum mellan dem eller göra lite som jag känner.

Blommorna som står på bordet hjälpte A mig att plocka ihop igår. Köpte även lite olika stenar som ska in i vasen (min första stora vas någonsin) och när allt är som de ska så kommer den få bo på den ena tv-bänken, jag tror det kommer bli fint :)  Det enda som ska inköpas inom en snar framtid är en stor TV, vi måste bara bli eniga om det ska vara en HD ready (som jag vill) eller en HD som K vill. Den dagen jag är klar kommer jag ta ett kort (om jag kommer ihåg det).

Kommentarer
Postat av: Linda

såg att du hade varit inne på min blogg, kul :D

2009-06-16 @ 11:53:23
URL: http://honheterlinda.blogg.se/
Postat av: Hallonmamma - ensamstående mamma

Åh så mysigt!



sv. Ja, jag hoppas verkligen att jag kommer in!!

2009-06-16 @ 12:07:25
URL: http://hallonmamma.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0