Kaos inne och ute!

Blomman är fotad hemma hos syster för nåt år sedan

H
*lvete vad det ser ut i vardagsrummet, jag står inte ut en dag till i detta kaos! Jag somnade vid 3.30 blev väckt kl 9.15 av K's väckarklocka som var ställd! Fråga mig inte varför den var det eftersom han jobbade natt och inte ens skulle vara hemma den tiden.. Lyckades efter många om och men somna om igen och vaknade med en förbaskad huvudvärk. När jag har sovit dåligt och sen vaknar med huvudvärk så riktigt kokar det inom mig, det är nog därför jag inte pallar att titta på röran. Tack och lov så brände K ut en skiva åt mig igår så jag ska dra igång den och börja plocka undan allt jag kan från den gamla tv-bänken så att det bara är att bära iväg den när vi får hjälp med TV'n.

Är någon av er som jag att humöret styrs av hur det ser ut hemma?
Har vi städat i lägenheten så brusar jag inte upp så mycket utan är mer harmonisk men när det börjar bli kaos då kan jag hugga på minsta lilla sak bara för att jag irriterar mig på alla saker som är överallt och att min kära sambo inte ser det och plockar undan han också. Oftast när det blir riktigt kaos här så är det jag som slutat plocka undan för att visa åt honom hur det skulle se ut om jag inte städade, självklart blir det alltid en back fire på det och jag blir irriterad och städar SJÄLV.

Nåjå, dags att dra igång musiken och börja plocka om jag ska bli klar idag.. Ja, jag vet att jag överdriver lite men det känns som att det är ett gigantiskt berg som jag måste klättra över.

Ses kanske lite senare idag, ta hand om er.

"Children will not remember you for the material things you provided
but for the feeling that you cherished them."
-Richard L. Evans-

Kommentarer
Postat av: Carro

Känner så väl igen mig i det där! Är likadant för mig med... Jag klarar inte av röra utan är lite av en pedant som jämt vill ha städat kring mig, för har jag inte det kan jag inte fokusera på varken plugg eller annat. Men grejen är den, om jag inte kan plocka undan på grund av omständigheter (som en kommande tenta) så ser jag hur det bara blir stökigare och stökigare eftersom en viss person inte anser att det är stökigt och städar därför inte upp. Så jag förstår dig mycket väl i det du skriver... =P

2009-06-16 @ 15:34:17

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0