Done, finito..


Äntligen är TV bänken klar, det enda som ska flyttas är en liten "stengrej" som står på vänster högtalare, efter det är jag nog färdig med bänken.. om nu inte ett nytt ljudsystem räknas, men det kommer dröja bra länge innan vi köper något sådant, kanske nästa år eller så. Jag handlade två lampor på IKEA men den ena bestämde sig för att gå till den andra sidan när vi åkte hem, men det gör inte så mycket för jag skulle ha satt den på bänken i köket eftersom det blev helt OK med en på TV-bänken. Nu ska jag ist köpa två svarta till köket, en stor och en liten så en får stå i fönstret och en på vitrinskåpet.

Vad tycker ni, blev det ok i vardagsrummet?



I
dag var jag ut och handlade lite "Piss off" på djuraffären, fröken L har kissat i ett hörn i sovrummet och hon rör sig tillbaka dit hela tiden. Det är inte så att hon kissar mycket utan hon lämnar ytterst lite men ack vad det stinker. Dl tippsade mig om Piss off och sa att det var bra så nu ska jag spruta lite i det hörnet, torka bort och sen spruta igen och låta det stanna där. Jag hoppas att det fungerar för jag är less på att vakta det hörnet och hon kan gott lämna de små dropparna i lådan som hon gör med allt det andra.

Jag tog en sväng in på Åhlens och Akademibokhandeln och fick med mig några böcker för 14,50kr/st också köpte jag Twiligit - limited special edition utgåvan. Svårt att gissa vad jag kommer sitta och titta på när K inte är hemma? ;) Jag kan erkänna att jag har sett filmen två gånger, sen har jag läst böckerna både på Svenska och Engelska för att se om man missade något när de översattes, om någon tänker läsa serien så kan jag rekommendera den Engelska varianten.

Alla som alltid klagar att jag aldrig laddar min mobil och svarar på SMS kan nu glädja sig med att jag har laddat telefonen med hundra riksdaler. Blir ni lyckliga nu?

Dags att gå och fortsätta med städningen, hamnade här när jag käkade min kycklingburgare till lunch. Jag ska inte klaga för nu har disken jag stod och diskade samtisigt som jag stekte lunchen torkat och K har hunnit vika all tvätt inne i sovrummet. Om vi inte ses något mer idag så får jag önska alla en trevlig lördag. ♥


69 kr

Ack, jag glömde nästan min flaska som jag inhandlade på Claes Ohlsson igår. Den har en liten stav i mitten som man sätter in i frysen, så skönt att ha när det är varmt ute och man är ute på en promenad o.s.v. Färgen är kanske inte den jag skulle välja först men den fanns bara i knall rosa, orange, blått och grönt (om jag minns rätt) och ingen av dem föll mig på läppen så det blev denna.

"The best liar is he who makes the smallest amount of lying
go the longest way."
-Samuel Butler-
(1835 - 1902)


Kommentarer
Postat av: Linda

Som jag sa igår, det vart skitsnyggt i v-rummet ;)

2009-06-27 @ 15:29:24
URL: http://storstrumpa.blogg.se/
Postat av: Hallonmamma -ensamstående mamma

Sv. jA, verkligen. Shit happens. Hhaah!



Vardagsrummet blev skit snyggt! Super mysigt :D Vart bor du?

2009-06-27 @ 17:45:53
URL: http://hallonmamma.blogg.se/
Postat av: Carro

Vardagsrummet blev kanonbra! Passar mycket bättre med en stor tv där inne jämfört med den ni hade innan, med tanke på att ert vardagsrum är rätt stort. ;)



Kramar

2009-06-28 @ 12:36:58
Postat av: Mr.Sahlin



Nice där!

Nu tittar du tv som en prinsessa:)



/ Sahlin

2009-06-28 @ 22:20:46
URL: http://www.anderssonsahlin.se

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0