Grattis på födelsedagen

Idag fyller några Nära & Kära år. Den första jag ska gratulera är:

Emil: Min systers son, han fyller idag 9år! Tiden går fort, jag kommer ihåg det som att det var igår när min syster skjutsade mig till Luleå. Mamma var med oss i bilen och när vi närmade oss Lule sa min syster: Oj, jag börjar ha värkar och de är ganska regelbundna. Jösses, vilken panik! De släppte av mig på busstationen och åkte hem till Kalix igen. Under tiden jag satt på bussen ner mot Härnösand så väntade jag hela tiden på ett samtal. När vi var i Ö-vik så ringde de och sa att min syster hade fått en son, han skulle få namnet Emil Axel Fredrik. Det lustiga i det hela var att han bestämde sig för att komma ut samma dag som min syster hade 30års fest för sin make :) E är en kille som är riktigt förtjust i sin morfar, han älskar allt som har med maskiner att göra + att han älskar att åka iväg med morfar på skotern och fiska :) Min pappa hade inhandlat ett par rejäla, dyra dojjor som han ska ha när han är och fiskar.. detta var den bästa presenten han fått (enligt honom). Han är även riktigt busig och har lätt att fastna framför tv'n när jag är barnvakt och säger att han ska klä på sig och komma och äta! Vet inte hur många gånger jag brukar få säga till honom :)

Nr 2 som fyller år är:

DL: Jag kan inte skriva om hur han föddes eller något sådant.. har aldrig frågat det. Men jag kan säga att Dl är en underbar människa med en humor som passar mig perfekt. Han är nog en av de lugnaste människorna som jag känner och den mest anti-drama det finns. Vill man prata med en neutral person om det är bråkiga tider, då är han den rätte att tala med. Jag har använt honom som bollplank bra många gånger, men jag tror aldrig jag har sagt hur tacksam jag är för att han finns där och lyssnar. Såå, vill man ha en kul kväll.. bjud in Dl och hans trevliga flickvän :) Då blir kvällen lyckad.

Thats it tror jag minsann :) Ska gå tillbaka till köket och städa så att herr K blir glad när han kommer hem. Vanligtvis brukar han städa när jag jobbar helg, men han har jobbat övertid hela veckan och ser så slut ut.. därför är jag snäll och städar hela lägenheten idag så att det är klart till helgen :)

"Friendship doubles your joys, and divides your sorrows."
- Author Unknown -

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0