Random Sunday

Har jobbat under helgen, det var trevligt som alltid. Blev extra glad när jag såg att det var A som hade jobbat dagen, vi satt och pratade en bra stund :) Varje gång jag är dit, så kan jag inte låta bli att tänka på vilken tur jag har haft. De som bor där blev riktigt glada att se mig. En av dem kom tom ner och pratade i 40 min (brukar inte göra det allt för ofta annars). Men men, nu är jag ledig två helger, ska bli lite skönt iaf att kunna göra som man vill. Ska försöka hinna med mina vänner nästa helg, kanske ta en drink eller två :D

Pratade med min familj igår, alla hade samlats hemma hos mamma och pappa. Det lät som att de hade det riktigt roligt, *Önskar att jag hade kunnat vara där också*. Mamma berättade att J hade varit på ett möte där rektorn hade gapat och tjoat så mycket att J's kollegor kunde se hur bebben i magen ändrade läge. Från att ha varit i säte så att hon skulle få ett kejsarsnitt så ligger bebisen nu perfekt och hon kan föda som vanligt. Först trodde jag att mamma skämtade att kollegorna hade sett det, men hon höll fast vid det hon sa. Vet inte allt för mycket om graviditeter och vad som syns och inte syns. Men, jag är glad för syster. Att bli skuren i är aldrig roligt.. Antar att jag får börja förbereda mig på att jag kan bli moster vilken dag som helst nu. Hon är beräknad till den 25e, alla hennes barn har dock kommit 3v för tidigt. Så kort och gott, lycka till syster med förlossning o.s.v. om jag inte hinner prata med dig innan bebisen kommer.

Nu ska jag käka lite lunch, har kvar kyckling med currysås sen igår och ris *mmmm*. Receptet jag gjorde från kommer ursprungligen från en paj! Det blev dock gott att ha till ris bara :) Slänger ner receptet lite snabbt!

Kyckling med Currysås.
  • En grillad kyckling
  • Lök (gul) - 1 stor
  • Paprika - Gul el. röd
  • 1 Hönsbuljong tärning
  • 2dl vatten
  • 2dl grädde
  • 1tsk curry (jag använde mer än det)
  • 3msk vetemjöl
  • Salt & Peppar - efter smak
  1. Fräs lök och paprika tillsammans en stund (inte så att de blir mjuka).
  2. Tillsätt curry och mjöl och rör om lite.
  3. Vatten/Grädde/Buljong ner, låt puttra på ett tag. Smaka av med salt o peppar.
  4. Ner med kycklingen som nu bör vara strimlad ;).
  5. Låt den puttra några minuter (så att kycklingen blir varm).
  6. Servera med ris - enkelt och gott.
Kan tillägga att jag använde 3dl vatten och 3dl grädde + extra hönsbuljong o curry (självklart) iom att vi skulle använda det till ris och inte ner i en paj. Det blev riktigt bra, man behöver dock inte sätta i extra mycket mjöl (om man nu inte vill ha såsen extra "tjock").

"To the world you may be one person,
but to one person you may be the world."

 - Bill Wilson -


Kommentarer
Postat av: Malin

Hej! Nä, jag har inte ändrat lösen... I måndags hörde jag av en annan att hon inte heller kunde logga in så det kanske var nåt strul med sidan... Har du provat nu?

2009-03-04 @ 09:28:27
Postat av: Linda

Nej precis! Kameran e jag inte så brydd om, har ju köpt en systemkamera som jag kan fota fina bilder med! Bara det är en musikmobil :P Och en sån vart det. För 1 kr, tog abb hos tele2, som jag har mitt kontantkort hos. Som sagt min mobbe har hängt med bra många år nu! :) kram

2009-03-04 @ 09:53:46
URL: http://storstrumpa.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0