The miracle of love



Idag är en dag att minnas :) Min systers dotter ringde mig för den första gången i mitt liv idag. Fram till idag var hon min systers yngsta barn, men 10.48 ändrades det och en bebis föddes. Det blev en liten flicka, jag vet inte vad hon ska heta.. det enda jag vet är att namnet kommer börja på E (som de andra barnen). J hade fått åka in på sjukhuset under natten men som jag förstod det hade allt gått bra.

Mitt samtal med lilla E var ganska roligt :)

E: Mamma åkte in på sjukhuset under natten, hon har fått en bebis..det blev en flicka. Jag är avis.
A: Varför är du avis? Ville du ha en liten bror istället?
E: Nej! Bebisen kommer vara uppe och skrika hela natten så jag kommer inte kunna sova =(.
A: Det kommer nog gå bra ska du se.
E: De kommer hem om två dagar, hejdå.
*klick*

Det roliga är att jag cirka 20 minuter innan E ringde pratade med K. Jag sa då att jag måste ringa min syster och se om hon har fått någon bebis. Orsaken till detta är att det idag är exakt 3v innan planerad födsel (enligt läkaren). Men som alla vet så har min syster fått alla sina tre barn exakt tre veckor innan planerad födsel.. och som sagt.. idag är på datumet 3v innan. Det är roligt att se att även minstingen håller fast vid traditionen. Hoppas på att få något sms eller mail med en bild på miraklet så att jag kan lägga ut det i bloggen.

Jag kommer gå med ett litet leende på läpparna hela dagen. Tänk vad en liten bebis kan göra skillnad, trots att det inte är min bebis. Antar att jag kommer bli gudmor för 4e gången tillsammans med M.

/ En glad Anna

"Love isn't blind; it just only sees what matters. "
- William Curry -

Mamma ringde precis, min systers dotter vägde 2500g, dock kommer de inte hem om två dagar som E sa utan de kommer hem på Söndag (förhoppningsvis), de blir kvar lite extra eftersom flickan är så liten.

Kommentarer
Postat av: Linda

Du får gratta henne från mig vid tillfälle! kram

2009-03-04 @ 17:41:16
URL: http://storstrumpa.blogg.se/
Postat av: Miika

Vad härligt! Känns det som att det snart börjar bli dags för er då? :)

2009-03-04 @ 18:40:54
Postat av: Anna

Miika: K är inte redo än säger han :)



Linda: Will do..

2009-03-04 @ 23:37:30
Postat av: Malin

Vad roligt med en bebis! :) Jag ska undersöka det där med bloggen men jag vet inte riktigt hur bara... Hojta om det helt plötsligt börjar fungera för dig.

2009-03-05 @ 07:58:40
Postat av: Miika

Du får väl se till att övertala honom då. Finns ju inget som slår det ögonblicket när man håller sitt nyfödda barn i famnen. :) Hälsa det till honom.

2009-03-05 @ 11:20:05
Postat av: Anna

Miika: Haha, jag ska hälsa honom det.. men för honom är nog bebisar tyvärr skrikiga saker som man måste byt blöja (som luktar horribelt) på.



Malin: Jag får prova igen helt enkelt :)

2009-03-05 @ 12:50:45

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0