Update efter helgen.

Helgen har varit supermysig och jag är jättenöjd. Hade inte kunnat få mig en bättre helg tror jag. I fredags hade jag det lugnt och skönt, pratade med vänner och bara slappade. Igår åkte jag till Ikea med L, L's son, Dl och Anna. Vi hade riktigt trevligt, gick omkring i affärer och busade runt. Jag fick mig äntligen en ny skärm och ett fungerande tangentbord. Inhandlade även en ny väska (bild kommer när jag orkar) och en liten väska att ha mina hela tre sminkprodukter. Var som vanligt en sväng på Willys och handlade en duschcreme som de inte har här och saft. När vi var färdiga med Birsta åkte vi iväg till fröken C och drack kaffe. Det var roligt att se henne igen och prata lite *skickar en Kram till C*. Sen bar det av hemåt och Kina där vi åt en mysig middag och efter det såg vi Robinson, spelade lite poker och småtittade på fotbollen (gissa vem som absolut skulle ha på den...).

Idag sitter jag och njuter av min nya skärm.. allt känns så stort och behagligt. Tangentbordet blir bättre och bättre, börjar äntligen hitta tangenterna.. innan så var jag alltid en eller två tangenter fel iom att mitt andra var bra mycket större.

Dags att söka fram något att tugga på, magen börjar kurra och jag känner mig hungrig.

Tack alla för en toppenhelg, ni är underbara! Känns som att jag laddat mina batterier nu och orkar tuta vidare. Att umgås två helger i rad med sina vänner är så lugnande för kroppen. Önskar att man hade tid oftare men som sagt, jobbet ligger ofta på helger :S

"In real love you want the other person's good.
In romantic love you want the other person."
-Margaret Anderson-


Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0