F-r-e-d-a-g


S
olen skiner idag och jag vaknade bra mycket tidigare än jag ville. Sen jag klev upp har tanken på att gå och vila slagit mig både en och två och tre gånger. K sover fortfarande och jag tvivlar på att han kommer komma sig upp innan 3-4.

Jag är så fruktansvärt sugen på att spela kubb, det skulle vara roligt. Vi får helt enkelt hålla tummarna att L har tid att komma hit imorgon och att vädret håller i sig som lovat. I värsta fall får jag helt enkelt fråga K om vi inte ska spela mot varandra i brist på annat, detta innebär givetvis att vi kommer bli ovänner och inte prata med varandra resten av helgen (om vi skulle spela). Det är ganska lustigt att vi inte kan spela spel mot varandra, K är som sagt en usel vinnare och förlorare så hur det än blir som så bråkar vi efteråt som två små barn.

Happ, man kanske skulle läsa lite, boken (Rödhake) jag läser är just nu riktigt spännande. Nästa månad ska jag ta och inhandla de två böcker som jag inte har hunnit köpa av samma författare.. jag måste även leta upp Billinghams senaste bok som jag inte har läst - so much to do, so much to do.

"Love is the wisdom of the fool, and the folly of the wise"

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0