Jag älskar marknader

Det är så VARMT här att det känns som att jag är utomlands, solen steker, håret brinner men ack vad det är härligt. Trots att jag nästan inte sov någonting inatt på jobbet så var jag otroligt pigg när jag promenerade hem, himlen var redan då blå och det såg otroligt lovande ut.

"Round up the usual suspects" / Casablanca

J
ag och K gick på marknaden idag för att se om vi hittade någonting roligt.  När K handlade tröjor med Black Sabbath motiv och ett annat så fastnade jag för en väska som fanns där också. Varje gång jag ser på den så får jag: "Round up the usual suspects" i mitt huvud. Vi hittade även strumpor, både jag och K var i behov av nya så han plockade på sig sex par och jag fick fyra. Svårt att lista ut vilka som är mina va? ;)


Vi gick fram till stället där de säljer Lanogs, det brukar alltid vara en hemskt lång kö, idag var det dock överkomligt så vi väntade och inhandlade varsin som vi åt till lunch. Langos är så fruktansvärt gott! K var snäll idag och betalade allt på marknaden så det var bara att passa på. Jag fick ett nytt halsband som jag kan ha när jag jobbar, det jag fick av honom tidigare är jag lite rädd om. Fråga mig inte vad det är med den där lilla fjärilen som tilltalar mig men jag fullkomligt älskar den. Den ser kanske inte mycket ut för världen men den passar mig utmärkt.


När vi hade hunnit titta på allt som var värt att se på började vi röra oss hemåt. När vi närmade oss slutet av marknaden stannade båda till där de säljer olika korvar (Vitlök, älg o.s.v.). Vi smakade på vitlökskorven och K blev frälst och inhandlade tre stycken. Han köpte även en ny plånbok och det var allt på tiden eftersom hans gamla höll på att ramla isär.

Marknad 31/5 -2009

Nu sitter vi bara hemma och tar det lugnt tillsammas med ett glas riktigt kallt vatten. (O)djuren vilar och M är så söt när han har blivit badad och snaggad, han ser ut som en liten valp igen. Jag hoppas att alla har haft en lika trevlig söndag som mig.

 "It is not the years in your life but the life in your years that counts!"
-Adlai E. Stevenson-

Kommentarer
Postat av: Anna

Riktigt härliga inköp:)

Vi var också på marknaden idag, synd vi missade varandra. Vi hittade dock ingenting, funderade på en väska jag med, men det var den sista och den var helt sönderhängd då dom hade hängt typ 10 andra i axelrämmen till den. Imte så klyftigt kanske. Får kolla i Birsta. :) Vi borde åka dit tillsammans igen snart btw.


Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0