Ny kategori - Matlagning
Grekisk pytt-i-panna
- 1,8kg potatis
- Fläskfilé 2st
- 1 Gul Paprika
- 1 Röd Paprika
- 1 Gul Lök
- 3-4 Tomater
- 1 Burk fetaost
Marinad:
- 2 dl olivolja
- 2 tsk sambal oelek
- 3 msk soja
- 2-4 Vitlöksklyftor
- 4dl turkisk yoghurt / creme fraiche (vi använder turkisk yoghurt)
- 2 Pressade vitlöksklyftor
- Ca 0,5 Lime
- 2tsk Italiens salladskrydda eller Gerkisk salladskrydda.
- 4msk majonäs
Detta är som många ser, en favorit i repris! Första gången jag åt den var förra sommaren när mamma och pappa hälsade på, ni som inte har provat den - gör det! Om ni inte gillar fläskfilé så funkar det kanon med kyckling istället.
Kommentarer
Postat av: Anonym
Var det inte denna jag fick smaka på i sommras också? Har ett litet minne av det och det jag kom ihåg var att det var jättegott!! Ska se till att prova det snart, har glömt bort att göra det. :)
Postat av: Carro
Mitt namn verkar försvinna precis när jag postar kommentaren, skumt.
/Carro
Postat av: Anna
Jo, det var den du käkade :)
Trackback