Robinson

Bilderna kommer från Aftonbladet och Robinsons hemsida

Då var Robinson slut för denna gången. Jag har varit otroligt duktig och sett på alla avsnitt, jag skojjar inte, jag har verkligen sett ALLA! Självklart har jag haft mina favoriter: Jarmo och Anna. Jag var riktigt glad när de kom till de fyra sista och satt och höll tummarna igår när de tävlade för en finalplats.

När de stod på plankan uppe i luften så trodde jag att Anna skulle ta hem den tävlingen, hon såg så "stabil" ut där och Ellinor som vann det momentet stod och darrade som ett löv. Ellinor var som alla vet den som lyckades stå där längst och hon fick en plats i finalen.



Tävlingen för den andra finalplatsen kom och jag satt och hurrade på både Jarmo och Anna och jag var överlycklig när det var en av dem som lyckades kamma hem det. Jag kan förstå Annas besvikelse när hon föll på mållinjen, så nära men ändå så långt borta. Jarmo påminner mig otroligt mycket om min pappa, om han inte hade fått diabetes för några år sedan så hade jag lätt kunnat se honom vara med i Robinson och jag skulle även kunna se honom ta sig långt där. Han är som Jarmo en riktigt överlevare och han hade hittat saker att överleva på + att han har otroligt mycket kunskaper när det kommer till att överleva i naturen och jakt o.s.v.


M
en nu var det ju inte Jarmo som vann, tyvärr. Av de två som stod i finalen så är han i mina ögon den som var mest värdig att vinna. Han visade sig vara en riktigt tuff rackare med stora överlevnadsinstinkter. Tyvärr som det är med alla såpor så är det ju inte den som är bäst på att överleva som vinner utan den som är duktig på det socialaspelet och kan pakta / visa att de inte utgör något hot som vinner. Vinnaren är en som jag inte tänkt på allt för mycket när jag sett programmet, hon har för mig varit en neutral person som inte utmärket sig alls och därför kom hon så långt. Jag undrar hur det hade gått om de inte hade röstat ut Angela och istället röstat ut henne. Mitt hopp ligger i att det något år kommer bli en som är en riktig överlevare som vinner, antar att det kommer förbli en dröm.

Grattis Ellinor till Årets Robinson.

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0