"Snömannen"



Min kära kollega lät mig promenera hem tidigare idag, jag skyndade mig direkt till Akademibokhandeln och inhandlade boken jag har längtar efter i flera dagar nu. Jag inhandlade även tre andra böcker så att jag har för några dagar iaf. När jag kom mig in i lägenheten fullkomligt kastade jag mig över boken och började läsa, jag hann med 10 sidor innan jag flöt in i drömmarnas värld. Av de få sidor jag har hunnit läsa så har jag hunnit få en feber i mitt blod, han är verkligen beroende framkallande denna författare.

Nu har jag käkat middag. Jag och K beställde hem från ett ställe här i stan så jag fick mig grillad kyckling och kött tillsammans med rödvinssås, bea och sweet chili också sallad och strips till. Jag ville egentligen ha potatisgratäng eller klyftpotatis men det var slut. Maten var dock riktigt smaskig och jag är mätt och nöjd.

Jag måste försöka komma på vad jag ska laga för middag på jobbet på söndag, har ni något förslag på något gott och enkel som jag kan ordna till två personer + lunchlåda? Idag gjorde jag lasagne till dem och det gick verkligen hem hos dem: Anna maten smakar kärlek! När han säger det så vet man att det är riktigt gott.



Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0