"En kaka har ingen dött av, del 2"


J
ag skrev sist om en som hade börjat skära ner på sitt sockerberoende och körde helt utan.. Hur gick det kanske ni undrar? Jag kan berätta att det gick inte allt för bra. Hans humör pendlade som sagt upp och ner som en PMS-sjuk kvinna under fem dagar och idag när jag pratade med honom så fick jag höra: Jag har handlat arraksollar, annat fika bröd, dricka, en godis påse och på vägen hem käkade jag en chokladkaka! Han lät som ett nöjt litet barn när han berättade det också.... Vad ska man säga?

Äter ni mycket frukt? Jag kan erkänna att jag är ganska dålig på att äta det utöver om det ingår i en skål med bål eller i en fruktsallad. Visst, jag kan ibland få ett ryck och handla hem lite päron och bananer eller vindruvor.. ibland t.o.m melon men inte varje vecka om man säger så. Däremot är jag lite bättre på grönsaker som jag fullkomligt älskar.

De borde ha små fruktpåsar på affärerna där det finns upphackade frukter i en blandning, inte allt för stor utan mer lagom för ett mellanmål. Då skulle jag få med mig hem frukt när jag är och handlar.. För att jag skulle komma på tanken att handla hem lite frukt och sen hacka till lite dagligen så behöver jag nog bli hjärntvättat - tyvärr.

Kanske att vi i framtiden får se kakmonstret springa runt som ett fruktmonster? Jag tror dock inte att många skulle skratta när han springer runt och gormar: Frukt, frukt, frukt också sprutar det ut fruktsallad ur munnen. Hur roligt är det? Oj, här flög en halvkäkad druva ut och lite melonkärnor.  Visst det skulle vara mer hälsosamt men jag tror nog att vi alla behöver ett kakmonster... så länge man kommer ihåg: Lagomt är alltid bäst!


I do fruits instead of cookies!

Kommentarer
Postat av: Anna

Tror det har funnits just sådana fruktpåsar, men typ skivade äppelbitar och morötter. Aldrig provat dem dock. Försöker äta mera frukt, har oftast ett äpple med mig på skolan... men blir alltför ofta bara liggande för syns skull. ;P


Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0