T-o-r-s-d-a-g


Grattis sötnos.

Idag fyller en underbar person 32år, en person som har haft stor betydelse för mig under många år. Jag lärde känna honom av en slump för en herrans massa år sedan, jag var 16år och oförstörd. Jag träffade honom via min tremänning som kände en kille som blev tillsammans med en vän till mig och som hade en vän som jag föll för. Men huvudet var dumt och hjärtat fick lida eller hur säger man,  men jag fick iaf en vän för livet :) Jag har många fina minnen tillsammans med M, både från Luleå och Kalix. Jag kommer ihåg när han och hans vän M kom och hälsade på och bodde med mig och L i mamma och pappas hus när de var borta. M klagade på klockan de har i köket för att den dingade så högt.. kan erkänna att han inte är den första som klagat på den :P Jag och L tog cyklarna och hämtade pizza i cykelkorgen medan herrarna slappade på altanen, har ett svagt minne av att en av pizzorna hade åkt ut i L's cykelkorg. Jag har även minnen från när vi varit ute i Luleå på Cleo (sorry att jag spelade bort lite pengar för dig på Blackjack :P ) och Bryggeriet. Sen alla dagar / kvällar på Tuna när min syster bodde där och jag var och hälsade på. Har fortfarande kvar den första skivan jag fick av dig (HiM) och lite kort från när ni spelde basket tillsammas med Roger, Raffe, Raimo? etc. Det finns så mycket jag skulle kunna skriva här, men jag tror att detta är nog. Lite minnen ska jag allt behålla för mig själv! *blush* Men jag vill avsluta med detta: Tack M för att du finns i mitt liv, me like you.

Så många som fyller år i Maj. Igår dingade svärfar 60år, tror ni att K ringde? Nope, det gjorde han inte. Jag funderade själv på att ringa under dagen ist för att vänta på att han skulle ringa.. men sen kom jag på att det inte är min pappa så det är hans eget ansvar. Imorgon fyller hans mamma år. Får be K ringa ikväll så kan han säga grattis till båda.

Annars så händer det inte allt för mycket. Imorgon jobbar jag och sen blir det helg. Har planer på att se på Eurovision och om jag hinner Robinson. I värsta fall får jag se reprisen på Robinson.. OM jag lyckas undvika att se vem som åker ut d.v.s.

Idag blir det grillat kött som jag har satt i vitlöksmarinad, till detta serveras det potatisgratäng och lite limevatten med is. Hoppas att K ställer upp på att grilla, annars blir det premiär för mig tillsammans med grillen!

" if i has to choose between loving you, and breathing.
I would use my last breath to say I LOVE YOU."
-dani b-

Kommentarer
Postat av: Carro

Alltid härligt att ha fina minnen som man fortfarande minns. :)



Fy på min bror då som inte kom ihåg! (ska jag säga som är bland dem mest senila personer jag känner till) :P Ringde på eftermiddagen och hade tur som kom ihåg det. Ska se till att inte glömma bort morsan födelsedag heller!



Kram på dig!

2009-05-14 @ 17:52:10
Postat av: Miika

Ohh vilken underbar omnämnelse man får bara buga, tacka och ta emot. :)

Alla roliga, tråkiga, galna och härliga minnen kommer alltid finnas kvar. Kram

Hade ju glömt bort att jag gav bort HIM men när du nu nämnde det så kom det snabbt tillbaka.

Kul att du har kvar dom gamla korten, ingen chans att du kan lägga upp dom här så man skulle få se dom bara för att minnas och kanske få sig ett gott garv. :)

Ha det bra fröken.

2009-05-14 @ 20:05:12
Postat av: Anna

Lät riktigt gott :)

Hoppas ni får en trevlig helg!

Postat av: stina

Ny film på min sida,. Upptäck hur snabbt allt kan försvinna om vi inte ser upp, tänker till och uppmärksammar oss mer. Drive safe är en film om hur verkligheten kan slita oss samman. Var rädda om er, varandra Kram Stina.



ps kolla även filmen om barnmisshandel tre inlägg ner. Budskapet måste runt i världen. Kram

2009-05-15 @ 15:02:46
URL: http://stiiiinas.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0