Verkligheten är inte alltid som den ser ut..



Kikade i Aftonbladet idag och såg denna bilden. Det är inte direkt så att man går och tror att modellerna är så flawless som de är på alla bilder i t idningar o.s.v. men visst är det ganska skrämmande hur mycket som ändras om? Hade den osminkade o fixade bilden varit ensam och inte med Tyra Banks namn vid det hade jag inte reagerat att det är hon. Jag tycker det är modigt av henne att visa upp den "nakna sanningen" och förhoppningsvis kanske mer "blåögda" folk inser att det som visas i media är inte riktigt hela sanningen.

Annars så har jag haft en trevlig tid på jobbet, kvällen igår gick i rasande fart.. natten gick ack så sakta, låg och läste i några timmar för att jag inte kunde somna. Vaknade dock ovanligt pigg och dagen bara rullade på. Fick mig en skön promenad idag med en av de som bor där, det var så härligt ute! Vi har inte haft ett moln på himlen och blått och fint. Ett tag kändes det nästan som att man var utomlands istället för i H-sand.

Jag hoppas att alla har haft en fin helg.

"Only your real friends will tell you when your face is dirty."
- Sicilian Proverb-

Kommentarer
Postat av: Anonym

Shiit... Det är knappt så man kan tro att det är samma person. Tydligen räcker inte de fem kilo smink de tar på sig, för bilden duger inte förrän den dessutom har manipulerats till överdriven perfektion!



Jodå, helgen har varit lugn och skön (bortsett från allt plugg). :)



Kramar

2009-05-24 @ 21:57:06
Postat av: Malin Pousette

Haha jaa det är rätt skönt när man kan bevisa för dem att tjejer inte är så dumma som de tror ;) 1-0 till oss!!

2009-05-24 @ 22:45:34
URL: http://www.malinpousette.com

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0