Berg- och dalbana


M
in dag har som ni ser gått både upp och ner, mina inlägg kommer ut tätt efter varandra för att jag inte fått iväg det jag skrivit tidigare och fick kopiera in och skicka ut. Iaf! Från att ha fått en chock till att bli lugn och harmonisk igen så kom smäll nummer två.

Har hunnit prata lite med släkten idag, bland annat min far som jag pratade med om lönen och sedan frågade jag honom om råd när jag skulle teckna ett elavtal om jag skulle ta fast eller rörligt pris. Hann även med att prata med min syster för att se hur de har det och sen med ytterligare lite folk. När jag väl lagt på telefonen ringer min far och säger: Du, jag glömde helt berätta åt dig och jag tror inte någon annan har hunnit göra det men X, X och X har fått svininfluensan och X är jättedålig. Då gick luften helt ur mig. Att jag sen får höra i samma veva att en annan hade farit dit och hälsat på utan att tänka på sin egen hälsa. Jag blir så förbannad och rädd för denna person är redan nog sjuk och är absolut inte vaccinerad, detta är en person som om svininfluensan skulle komma förmodligen skulle få det jobbigare än majoriteten om personen alls skulle överleva skiten.

Man måste fan lära sig att tänka innan man gör saker, nu har jag ännu mer att oroa mig för. Om jag inte minns helt fel så pratade min farmor om att hon hade haft besök av släkten, och även om man inte har svininfluensan men om folk i ens närhet har det så vet man aldrig om man bär smittan med sig (kan ingenting om denna influensa).

*Helt tom på energi just nu*

Kommentarer
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Svar: Åh vad kul! Det gillas massor! Alla borde göra något sånt som ni! :) Keep up the good work!

2009-10-27 @ 22:59:42
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0