*Blush*


Jag och Mirre här om dagen när jag skulle tvätta och slängt allt på sängen ;)


I
know, jag skrev att jag igår skulle berätta om chefens besök men det blev inte så, till mitt försvar kan jag säga att blogg.se var nere när jag skulle uppdatera och skulle inte komma upp förrän kl 4.00 och då var inte jag vaken!



B
esöket med min chef gick super, jag skojjar inte det gick över all förväntan och jag som hade varit nervös innan *silly me*. Min chef är sååå gullig och snäll, kändes som att hon varit hos mig flera gånger och att vi hade känt varandra länge. Hon och E stannade hos mig i ca 1,5h och under den tiden tog vi en tur i lägenheten och sen blev det kaffe och fika till det. Chefen älskade lägenheten och jag har nog aldrig hört så många fina ord om hur vi bor som, jag gick omkring som en stolt tupp och bara log. Vi pratade om allt och inget, både jobbrelaterat och mer personliga saker. Jag fick skriva på en himla massa papper och K fick skriva under ett för tystnadsplikt. Fick igår ett brev från henne där det bla stod:

"Hej Anna och Kristoffer!
Tack för senast. Vad fint ni bodde - så mysig lägenhet mit i stan."


... det innebär att min lägenhet officiellt är mysig bland mina chefer (som att jag inte visste det, man har ju bra smak *fniss*). Har iaf fått hem lite papper över traktamentet när vi ska ha E här och lite annat smått och gott, som det är nu kommer jag få skicka in en månadsrapport efter varje månad. Men det kommer nog gå galant, bara man får lite rutin på det hela. Jag har dock lite mer frågor som jag helt glömde bort att ställa men de får jag spara till den 10/11 då jag ska på möte med chefen, de som jobbar på elevhemmet och E's mamma... Ok, jag erkänner.. jag är ganska nervös inför det mötet. Inte för att träffa mina gamla medarbetare och chefen men mamma, mammor är ganska läskiga att träffa ibland.. håller ni inte med?

Kommentarer
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Vem är chefen? Eller.... varför var chefen hemma? Ska ni bli kontaktfamilj? funderar



:)



Jättemysiga foton och söt vovvis!! =)



Kramar Carro

2009-10-27 @ 20:58:10
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0