Busy girl



Jag vet, jag är världens sämsta på att blogga just nu. Ursäkterna är många men jag tänker inte sitta här och "försvara" mig själv till varför jag inte har skrivit de senaste dagarna.

Igår drog jag till jobbet och mitt i ett samtal med Å så sa hon: "också kommer du väl ihåg att ställa om klockan inatt också får du hjälpa X att göra det också." Hade totalt missat att man skulle dra tillbaka klockan igår och det var tur att hon påminde mig.. annars hade jag varit och plingat på en dörr klockan 7.30 och frågat en var hon när hon ska äta frukost klockan 8.30! Men som tur var så blev det inte så och jag behövde inte skämma ut mig för att jag lever helt i min egen värld ibland och missar sådana saker som klockomställningar etc. Det kändes riktigt konstigt på jobbet att kliva upp en timme senare och jag var pigg som en mört när jag tittade på klockan vid 6 tiden. Med lite våld och vilja så lyckades jag dock somna om och vaknade 30min innan klockan skulle ringa.

Dagen idag har varit långsam, vädret har varit usel och eftersom det regnade så blev det inte en söndagspromenad som vi brukar ta. När jag och A stod på balkongen och donade så kom K förbi med Mirage också gick vi hem tillsammans. Svängde in en tur på Hemköp och handlade lite frusna bär och yoghurt så att jag kan göra mig en smoothie ikväll, tyvärr glömde jag mjölken och självklart hade vi ingen hemma så vi får se om det blir någon ikväll!

Just nu puttar julgröten på spisen, blev så otroligt sugen på att äta gröt till middag så sagt och gjort, jag handlade lite gröt och sen bröd och leverpastej till *nom nom*. Borde nog gå och se om gröten har blivit varm.

Vi ses ♥

Ps Ja, jag kommer berätta om hur det gick när chefen var och besökte mig, men det blir inatt eller imorgon Ds.

Kommentarer
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Åh vad gott med gröt på kvällen! Det ska vara riktig risgrynsgröt. Helst hemmaputtrad :)



Och socker, kanel och mjölk :)



Kram C

2009-10-25 @ 19:31:00
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Nämen duuuuu - morotskaka är ju supersmarrigt!! :)

2009-10-26 @ 21:07:55
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0