Städning och bilder


Att städa är inte alltid roligt, vissa dagar blir jag riktigt avslappnad av att göra det men idag har jag mest fräst och gormat! Nu kan man äntligen se diskbänken ordentligt och diskstället har jag lyckats tömma! Det är alltid någon liten sak som bor där men nu rackarns är det ingenting där! Vi får väl se hur länge det håller sig tomt ;)





U
nder tiden som jag städade passade jag på att fota min nya mikro, visst är den fin? Jag har inte riktigt vant mig vid att den har en spegel på sig men nu kan man ju se min snygga diskhandduk i den ;) Under tiden som jag höll på att torka så fick jag ett litet SMS där det stod att mitt paket från On Off hade kommit.. det var bara att pinna iväg till Hellstrands och hämta ut paketet!




Denna lilla apparat var i paketet som jag hämtade, min söta blomma fick flytta tillbaka till bordet och matberedaren bor nu bredvid mikron. Jag har suttit och surfat runt lite bland olika recept på Smoothies så imorgon ska jag och K göra sådana till oss. Jag fastnade för ett recept med Vaniljyoghurt, frusna bär och juice också hittade jag en som innehöll banan, juice, valfri frusna bär. Har ni något förslag på en så passa på att skriv ikväll eftersom shoppingen sker imorgon. Ikväll ska jag göra lite is som jag kan sätta ner i drycken så att den blir riktigt kall och god *nom nom*




N
u när jag har en vanlig kaffebryggare och inte en perkulator så funderar jag varför jag inte köpt en sådan innan? Kanske är det att jag är uppväxt i ett hushåll med perkulator och när jag flyttade hemifrån så fick jag självklart en sådan av mor och far så att de kan dricka kaffe när de kommer till oss. Jag har haft den i nästan 11år och K har druckit kaffe i lägenheten cirka 5ggr.. men NU när vi har en kaffebryggare så dricker han kaffe Varje! kväll. Han blev så glad när jag kom hem med maskinen att han sprang och handlade kaffefilter och ett paket kaffe. Själv dricker jag som sagt inte kaffe men det är något hemtrevligt med att känna doften av nykokt kaffe i köket.




N
u ska jag slappna av och bara ta det lugnt innan K kommer hem. När han väl är hemma ska han ta med sig min telefon och mitt körkort och gå och plocka ut lite böcker till mig. Jag läängtar verkligen tills jag får börja läsa "The Vampire Diaries" som jag har längtat. Såg avsnitt fyra idag på datorn och jag önskar att det kom ut lite oftare än 1g/veckan.

Ta hand om er där ute och hoppas ni får en underbar helg

Varför är alltid den elaka brodern snyggare än den snälla?


Kommentarer
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Trevlig helg tjejen! :)



Hoppas att den blir lyckad!



Kram Carro

2009-10-02 @ 22:51:09
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
Postat av: Hallonmamma

har alltid hatat att städa. men det blir ju som ett slags beroende. jag måste ha det städat. annars vill jag helt enkelt bara gråta.



åååh, vad är det där för serie? har gått och blivit helt galen i allt som har med vampyrer att göra. ser du true blood?

2009-10-04 @ 23:11:54
URL: http://hallonmamma.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0