Onsdag




I
dag kom K hem från Stockholm, han hade med sig lite presenter till mig :) Han hade shoppat en halsduk och ett par vantar så att jag inte ska frysa under vintern. Vantarna var riktigt mystiska, man kan välja om de ska vara fingervantar med öppning eller om det ska bli en vanlig vante. Det finns en liten knapp där man fäster den heltäckande delen om man inte vill använda den. Halsduken var riktigt varm och skön, ev lite mer färgglad än vad jag själv skulle ha valt men så länge den håller mig varm så är det bra :) Han hade även med sig en gigantisk toblerone, blev riktigt glad tills jag läste att det var frukt och nötter i den.. Nu låter jag som världens mest otacksamma människa men man kan tänka att efter så många år tillsammans att den andra borde veta vad man tycker om och inte alls tycker om. Men det är tanken som räknas och den var fin, nu blir det till att bjuda på toblerone när man har främmande istället.

D
agen allmänt har varit lite vriden, efter att jag och J hade käkat lunch bestämde sig Mirre för att ställa sig och kräkas på mattan. J fick tag på honom snabbt och flyttade honom på golvet där han fortsatte och direkt man tog bort ögonen från honom (inte så kul att se när någon kräks) så hoppade han tillbaka på mattan och spydde lite mer där och sen på golvet igen.  I samma sekund som jag hörde att J gjorde ett litet ljud som antydde att hon mådde illa så började det för mig och jag fick springa till badrummet.. kan säga att det var ungefär 1mm från att allt hamnade på golvet.. Så var det med den lunchen, fick ha den i magen i 4 minuter ungefär. Blev bara att ta in mattan i badrummet och skrubba den ren och skura golvet. Varför måste djur ALLTID kräkas på mattor?!

Nu har jag iaf fått i mig middag, jag och J gick ut och käkade. Skulle eg ha ätit med K som sa att vi skulle gå ut och äta när han kom hem, men den jäveln hade ätit på flygplatsen så han var inte alls hungrig! Efter en trevlig middag svirade jag in på Hemköp och handlade lite blåbär (jag är besatt av Smoothies) och lite balsam. Resten av kvällen ska vara riktigt lugn och skön. Avsignade mig från raidande och planerar att ev titta på en film och ta mig en låååååång dusch.

Imorgon blir det till att åka till Sjukhuset, ska bli spännande och skönt att det äntligen rör på sig igen :) Wish me luck! C kommer hämta mig på Sjukhuset också åker vi tillsammans hem till mig med min massagestol (den har bott hos henne i 2v) *längtar*. Sen är det jobb på Fredag och Lördag så min vecka kommer mao gå i rasande fart från och med imorgon.

Kommentarer
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Vad ska du göra på sjukhuset? :(



Fina vantar och halsduk - jättehärliga färger och allt! Men håller med dig om tobleronen ;) Det ska man väl som partner veta? ;)



Kram Carro

2009-10-14 @ 19:54:20
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
Postat av: Nilla

Kommer du på det får du hojta till :)

2009-10-15 @ 03:25:45
URL: http://nillas.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0