Gamla badrummet på bild!


O
j oj oj vad jag är i nattmössan! Somnade sent efter att ha hunnit spela en massa poker som gick upp och ner med P, ibland vann man storkovan ibland så var det living on the edge. När jag kom mig till sängen blev det till att läsa lite mer ur True Blood böckerna, har kvar några sidor ur bok nummer tre nu. Efter att ha läst en av Twilight böckerna på Engelska så är jag helt fast i Engelska böcker, allt jag beställer nu (om det inte är av Nordiska böcker) blir på Engelska. Jag som alltid brukar ha relativt ont om böcker att läsa har just nu 6st som jag inte har börjat på, 4 som kommer komma till veckan också har jag kvar att beställa 10 böcker i Sagan om Isfolket så att jag har hela serien. Någon gång ska jag även beställa de böcker som fattas i Raija serien (fick med en sådan bok till Isfolket när jag var med i den klubben för en massa år sedan) fick aldrig alla eftersom jag fick ta uppehåll under några månader och sen helt glömde bort att jag skulle fortsätta.

Idag plingade det på dörren kl 7.30, det var en herre som ska installera en toalett, tvättställ o.s.v. Jag frågade honom om tvättmaskinen, badrumsskåpet (hylla under eller ej), hängare till badlakan och inte bara handdukar, blandare till duschen o.s.v Han kunde inte ge mig svar på någon av dem utöver att vi skulle få en ny blandare till duschen. Han var dock schysst och ringde till vaktmästaren som kommer komma hit idag så att jag kan fråga honom. Om vi inte får en hylla och en hängare till badlakan så får jag springa och handla det idag så de kan skruva upp det. Jag borde egentligen även fråga om vi kommer få en till lampa i badrummet eftersom den vi har inte ger någon direkt belysning. När badrummet är klart kommer de ALDRIG mer svara i telefonen hos hyresvärden *hahaha*.

Tänkte dela med mig av en "before" picture på badrummet. Man ser inte väggarna så bra på bilderna men jag kan säga att de hade en himla massa "vackra" hål och sen hade det spruckit upp vid badkaret där det var limmat för att inte åka upp ännu mer. Väggarna var från 80-talet eller något liknande så de gick inte att få rena hur mycket man än skrubbade och det var något konstigt / strävt på väggen som hade en liten gulaktig färg som inte gick bort heller. Golvet ska vi inte tala om, det syns tillräckligt bra på bilderna! Missa inte vårat "sk" badrumsskåp som var där inne, en mini bokhylla som någon hade skruvat upp här (inte hyresvärden) eftersom det inte fanns något ställe att förvara sakerna. Vad mer kan man säga?! Jag är glad att slippa en toalett som är en variant mellan den de har på dagis till barnen och en vuxenstol, den var inte bara lägre än andra utan även "kortare". Speglarna som var på väggen (hela väggen från tvätställ till toalett) kommer jag inte sakna, de var skabbiga och belysningen ovanför dem icke existerande (nästan iaf), det enda man fick göra var att putsa de rackarna och ignorera dem! Men men, ska inte klaga på det stackars badrummet eftersom de inte finns något mer.

Längtar ni lika mycket som mig till det kommer upp de nya bilderna?!

Nu är jag läskigt hungrig, magen skriker och huvudet snurrar! Ska gå handla mig lite bröd och sen blir det en promenad med vovven. Ha en trevlig dag :)

Kommentarer
Postat av: Carro

Kanske inte längtar exakt lika mycket som du gör men det ska bli väldigt kul att se skillnaden, för den kommer nog vara väldigt stor! ;)



Kramar!!

2009-09-23 @ 17:12:03

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0