21/4-2010




J
ag tänkte verkligen uppdatera här igår, tyvärr hade jag helt slut på energi. Många av er hade koll på att jag skulle till sjukhuset igår för att lämna en himla massa prover och samtidigt göra ett vilo-ekg. Jag hade tid klockan 9 och var där 8.50, de skickade mig till vårdcentralen (som håller till på bottenvåningen) och bad mig ta en kölapp! Jösses, vad är det för mening med att boka en tid när man ändå får sätta sig i kö, detta resulterade i att jag inte fick komma in i ett provtagningsrum förrän 9.25!

Det obligatoriska samtalet med sköterskan var självklart där och hon tvättade och donade i mitt armveck som att jag inte hade badat på 5 månader! Hennes fingrar var iskalla, de var så kalla att det gjorde ont när hon höll på att trycka på blodådern som hon sa att det syntes att de brukade sticka i, "Du har ärr från de nålar som varit här innan mig". När hon väl hade fått in nålen och började ta blod så kände jag hur jag blev svagare och yrare efter varje rör, när hon var klar slog det lock för öronen, jag mådde illa, blev iskall och svettig på samma gång och allt snurrade för mig. Jag försökte ställa mig upp men fick ge upp och luta mig tillbaka i stolen, jag fick lite vatten och känslan av att inte ha kontroll över kroppen stannade alldeles för länge. Denna känsla hoppas jag att jag aldrig mer behöver vara med om, visst brukar jag känna mig trött och slut när jag tagit blodprover men detta var ändå extremt!

Direkt efter blodproverna var det dags att gå mot vilo-ekg'n men jag var fortfarande svag så jag fick ta hissen för att ta mig upp en trappa *jösses*... som tur var gick ekg'n snabbt och lämnade mig med några sexiga sugmärken på både axel, bröst, mage och ben. Tack och lov såg den helt normal ut så det var ingenting speciellt där.

Nu kan jag ta det lugnt några dagar och sen på Tisdag bär det av till Sjukhuset igen tillsammans med M och K. Jag ska försöka vila mig till helgen, om det nu blir till att vila.. om E kommer vara här så blir det fart i luckan igen. Måste försöka hålla koll på flygplatserna om de kommer vara öppna på Fredag eller inte så att hon tar sig hem. Om hon kommer ska jag ta med henne till videobutiken som öppnat här i stan igen *äntligen* så att vi kan hyra en film också hoppas jag på att mitt nya objektiv till kameran har kommit så att jag kan ge mig ut och fota lite. Har en 70-300mm som är på väg till mig. *glad* Det innebär att jag "bara" har kvar att köpa ett macroobjektiv och lite olika filter, men de får vänta till sommaren kommer minsann.

Ha en trevlig dag, till mina vänner:
Jag saknar er och hoppas att vi snart kan ses och ha roligt tillsammans
. ♥

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0