Another heart calls



Dag fyra är här och det känns lite bättre måste jag erkänna. Jag har varit otroligt trött de senaste dagarna, och svängig i humöret. Trodde ärligt talat inte att jag skulle känna så här eftersom det inte är "normalt" hos mig, men ack så fel jag hade. Känner mig som en missbrukare vissa stunder.

Igår jobbade jag, R fick tag på mig kvällen innan vid 21.30 och då frågade hon om jag var intresserad av att komma och jobba mellan klockan 7-17, gissa vem som var ett vrak när hon efter en oroligt natt vaknade kl 6.00 och gav upp? Men jag bet ihop och gick till jobbet så jag var där 6.50. Det känns underbart att ha ett jobb som man trivs så bra med och dagen gick bra mycket fortare än jag trodde. Det var längesen jag jobbade ett sådant dagspass (har inte haft ett sen man jobbade på Härnögården 2001-2006 och då jobbade jag nätter de sista åren). Jag lagade till lasagne till middag på jobbet och fick mycket beröm för den, det ni.. I'm a pro at Lasagne! Det luktade gott iaf, kan inte säga mycket mer.

Jag måste dänga av ett STORT TACK till P som stöttar mig i detta otroligt mycket, han följer mitt favorit ordspråk: "Don’t judge another person until you have walked a mile in their shoes." Du vet nog inte hur mycket jag uppskattar det samtidigt som jag tycker synd om dig som behöver gå igenom det du också.

Nu är det dags för lite mat *hurra* och sen ska jag titta på lite serier, måste även komma ihåg att bli bättre på att dricka vatten, mitt huvud kändes som en öken när jag vaknade imorse. Ta hand om varandra där ute ♥

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0