Måndagen den 5:e April 2010


Domkyrkan 4/4 2010

T
iden går fort och jag hinner inte riktigt med att uppdatera allt som händer och sker. Jag ska försöka ta mig tid vid tillfälle och skriva så mycket att ni inte orkar läsa :) Iaf, jag har haft en riktigt bra Påsk, jag saknade släkten lite eftersom jag brukar åka upp just runt påsken, men nu satsar jag ju stenhårt på att inte åka hem förrän till Jul. I stället har jag firat påsken hemma i Härnta för första gången på länge, den har varit lugn och skön måste jag erkänna. Jag har både hunnit med att spendera tid med vänner, mig själv och kameran.



I Lördags blev det en liten fest med vänner, vi drack lite alkhol, lirade nintendo wii och avslutade kvällen med Sherlock Holmes. Allt som allt så var kvällen helt ok och jag längtar redan till nästa helg då vi ska ha den "sista" festen innan allt drar igång, nästa måndag börjar min resa. Önska mig lycka till, jag är både längtansfull och nervös som en bäver.



K har börjat klippa Mirre, vi hade dock inte tid att "avsluta" det hela så nu ser han ut som en pudel till hans ben har hunnit bli "snaggade" de också. Varje gång han blir klippt så blir han ung på nytt, hoppar och donar som aldrig förr, han är helt enkelt inte gjord till att ha lång päls, trots att hans ras ska ha riktigt lång.

Ha det bra alla, vi ses :)

Kommentarer
Postat av: Fotograf | Caroline Landin

Vilken vacker kyrka!



Det finns så mycket vackra kyrkor tycker jag.... även om jag inte är kristen :)



Har din påsk varit fin?



Kram Carro

2010-04-05 @ 21:58:10
URL: http://carolinelandin.wordpress.com
Postat av: Miika

Lycka till fröken! :)

2010-04-06 @ 06:41:58
Postat av: Sara

Hej!

Längesen vi hörde av varandra.... Hur är läget? Med mig är d bara bra... Vad gör du nu för ngt? Själv så går jag en utbildning inom Service och Handel....Vilket är väldigt roligt...

Vad är d för "spännande resa du ska göra"?

Kanske kan ta en fika ngn gång?

Ha d så bra!

Kram Sara

2010-04-09 @ 19:00:34
URL: http://klippaan.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0