19/4 - 2010



Måndagen är här, vädret är "ok" och jag har hunnit få äta frukost / diska och fått iväg E till skolan. Lite senare idag kommer J komma förbi och hämta Mirre, han ska få vara med henne till på Onsdag. Det ska bli roligt för honom att få vara där, han behöver inte "slåss" om uppmärksamhet med kissen och han får promenera nya vägar.

I morgon ska jag  till sjukhuset igen, dags för en herrans massa prover också vilo-EKG, det ska bli spännande att prova på det eftersom jag bara gjort EEG innan. Jag är dock inte allt för taggad när det gäller att ta blodprover, suck och stön vad hemskt! Nåjå, det är bara att bita ihop och sätta fram armen, denna gången kommer jag dock INTE vara tyst när de börjar fippla på fel ställe i armen.

Utöver sjukhuset har jag inte planerat allt för mycket under veckan. E kommer ev. vara med oss helgen som kommer också, om nu inte flygtrafiken öppnar upp i Västernorrland. Nästa vecka är det heldag på sjukhuset i Sundsvall, ska prova på en lungröntgen för första gången (som jag kommer ihåg) i mitt liv också ska jag prata med lite läkare. Men men, den dagen den sorgen!

Ska kika lite på Californication, är nästan klar med säsong 1, till er som inte har sett det så kan jag verkligen rekommendera serien, mkt humor i den. Innan jag sjunker ner i soffan ska jag dock ta och söka fram en allergitablett, just nu nyser jag och snörvlar så det står härliga till.

Ta hand om Er och varandra <3

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0