10/8 - 2010



L
ägenheten är skrämmande tyst, ingen melodi från den spelande leksaken, inga springande steg eller nyfikna frågor, det är sjukt hur tyst det egentligen är här hemma... Jag har alltid uppskattat lugnet och tystnaden, men nu efter att ha haft min syster här, hennes svägerska och fyra barn så börjar jag sakna ljudet av liv runt omkring mig också. Tänk vad man kan anpassa sig snabbt, att ha barn runt sig som kramar en och säger hur mycket de saknar en hela tiden, det får mitt hjärta att värka.. Men men, man kan inte få allt här i livet och så är det, bara att lära sig att leva med det.


Att fota Mini-E eller E:4 som syter skrev i kortet till K, det är ungefär lika lätt som att fota Mirre när han är ute och springer, man ser henne inta en otroligt söt pose och när kameran är där (oavsett hur snabb man är) så svänger hon till eller lunkar iväg. Jag vet inte hur många "misslyckade" kort jag har på henne, men hon är söt som socker ;) Tänk att sist jag såg henne så låg hon bara i barnvagnen och sov eller ammade, tiden går fort och jag hinner inte med.

 


Igår var vi i Kramfors och handlade lite, jag hittade grillbestick till K, en vaxduk (äntligen slipper man vara så rädd om bordet), en mapp till alla räkningar / redovisningspapper för E / lönerapporter, en drink shaker, drinkmått, drinkpinnar o.s.v. Jag gillar att besöka Dollarstore där, finns så otroligt mycket att man kan gå runt där bra länge innan man blir less, just det... köpte lite duschcreme också som jag ska prova väldigt snart.


Efter Kramfors gick vi på stan här, syster handlade lite kläder till barnen, jag ordnade en present till E:3 som fyller år snart också hittade jag en kortlek till K med drinkrecept på (den kommer nog användas flitigt) och lite grejjer att pynta kylen med. Tyvärr bestämde sig regnet för att komma igår också så vi fick sitta och äta glassen som alla längtat efter inomhus =( Dagen/kvällen avslutades med älgstek och potatisgratäng och sedan en drink på kvällen. Fröken A somnade redan kl 21.30 och sov nästan oavbrutet till 7.20, jag behövde verkligen sömnen.


Det kommer givetvis komma upp kort på de andra barnen också (de jag fångade på bild) men det kan vara bra att ha något att visa nästa gång jag skriver också. Nu ska jag ta och plocka ihop det sista och sen blir det till att ta en dusch. Huga, vad jag saknar dem och de var ju nyss här... Jag önskar verkligen att jag bodde nära dem, vem vet.. kanske det blir så snart.

 

♥Tack Syster med familj för några underbara dagar,

me love you guys


Kommentarer
Postat av: Nilla Pilla

Kul att systeryster var nere hos dig ett tag. Synd man inte mått så bra så man fick träffa henne och se om ni var lika på nåt vis :p

Och vilken sötböna :D Men ja barn är svåra att ta kort på ibland :p

2010-08-10 @ 15:24:18
URL: http://nillas.blogg.se/
Postat av: Carro

Saknar verkligen att ha ett Dollarstore nära... Kan också gå runt där hur länge som helst! :D Gillar verkligen alla köksatteraljer de har, riktigt schysta priser!



Förstår att du saknar dem. När jag jobbade sommaren -08 och bodde hos min syster så blev det lite så i slutet också. Man vande sig att ha barnen omkring sig som helt spontant bara fick för sig att krama en, det fick mig verkligen att smälta (även om de kunde vara jobbiga ibland ;) )



försökte ju förresten få tag på min bror i söndags men det var lättare sagt än gjort. Ringde till er och till hans mobil, tror han hade den avstängd... Ringde sedan igen vid fem-tiden hem till föräldrarna och fick då reda på att jag missat er! Hoppas att K fick mitt sms i alla fall! :)



Kram på dig och K!!

2010-08-10 @ 23:26:18

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0