13/8 - 2010


I
dag är det Fredagen den 13:e, än så länge ha inget hemskt hänt men dagen är inte över! Jag har dock varit trött som få under större delen av dagen, tog en tupplur på 2h men det lutar åt att jag kommer vila lite till också. Hade tänkt gå på en liten fest idag men eftersom jag är både trött och inte riktigt på humör efter en incident tidigare under dagen så tänker jag helt enkelt stanna hemma och sen ev. titta ut på krogen om folket tar sig dit.

Nästa vecka kommer "lillasyster", det ska bli roligt att träffa henne igen också är jag ju ledig när hon är här uppe. Vi får hoppas på fint väder så vi kommer oss ut och badar och kan dona på ute, sen blir det nog ev till att smutta på en god drink också (har hemma till två riktigt goda drinkar) o.s.v.




L
ovade sist jag skrev att jag skulle visa bilder på E:1, E:2 och E:3, 1:an ville inte riktigt vara med på bild och gömde sig bakom sin laptop och andra saker så de bilderna orkar jag inte lägga upp :) istället får ni se en bild på de två mellersta när de står bredvid svärfars bil... gissa om ungarna var stolta när de hade fått åka en "raggarbil som brände gummi" som de kallade den :) Det var längesen jag åkte i den bilen, tänk att vi då satt 5 vuxna i den, helt sjukt vad trångt det var ;)

Men men, ska gå och vila lite till nu och ta det lugnt så får vi se vad kvällen har att komma med. Jag hoppas att ni alla får en mysig helg och att solen stannar kvar under helgen också så man ev. kan bada lite.

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0