14/8 - 2010




I
går gjorde jag en underbar White Russian här hemma, den satt där den skulle kan man säga. Jag har länge funderat på att köpa hem ingredienserna till den, men eftersom jag är så sällan på systemet så har det aldrig blivit av. Nu har vi både till White Russian och till "melonglassen" här hemma :)

K var och festade igår med H och D, de två första var riktigt dragna och jag kunde inte annat än sucka när K inte ens fick in sitt visakort i dosan när han skulle betala sin mat efter krogen! Idag blir det förhoppningsvis lite roligheter med P,J och deras vän J. K däremot kommer nog inte röra något utöver vanlig dricka idag, han ser extremt sliten ut.

Värmen har kommit tillbaka till oss nu, det är som ett vägg utanför fönstret, en kvävande och varm en. Jag hoppas dock att det håller i sig så vi får ha lite mer sommar innan den kalla vintern bestämmer sig för att komma hit. Nästa vecka har jag beställt extra bra väder när lillsyrran är här, med min tur kommer det nog regna och åska.

Man kanske skulle sträcka ut sig en stund, somnade alldeles på tok för sent och vaknade riktigt tidigt. Ska försöka hinna med några sidor i boken jag läser innan jag flyter in i drömmarnas värld.

Kommentarer
Postat av: Carro

En white russian sitter ju aldrig fel... Mmm... ;)



Ja, jag hoppas nu på att det kommer bli någorlunda bra väder nu när jag kommer upp. Mycket sol ska jag hålla tummarna för! Vill verkligen ha fått bada någonting denna sommar, tror inte jag gjorde det alls året innan. Det sög. =P

2010-08-14 @ 21:26:11

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0