16/8 - 2010



N
y vecka, nya tag kan man säga. Vädret håller i sig här i Västernorrland och jag hoppas verkligen att det fortsätter i samma anda resten av Aug (minst)! Har hunnit ut en sväng, gick förbi guldaffären som ska stänga för att kolla om ringen hade kommit men icke sa nicke, hon trodde dock att den skulle komma under veckan och det hoppas jag verkligen att den gör.

Igår skulle jag och K gå till Coop för att se om de hade ett shampo och balsam som jag vill ha. Vi tänkte att det skulle ta bara någon minut att gå dit som det annars gör, men vi var ju så smarta så vi gick samma väg som vi brukar gå dit och då kom vi till en tunnel där bara bilar fick åka genom *suck*, K sa då att vi kunde gå åt höger och sen skulle vi kunna ta oss över.. YEAH RIGHT, vi gick och gick och gick och tillslut efter att ha gått ca 30min mitt ute i ingenstans kunde vi ta oss över järnvägen och sen var det bara att gå tillbaka samma tid för att komma fram inte många meter från tunneln som vi inte kunde använda oss av. Jag var måttligt road kan jag säga. Själva shoppingen tog 3 minuter och sen när vi gick hem så kom K på att det fanns en GÅNGTUNNEL som man kunde ha tagit vid resecentrum, BRA att han inte hade det i huvudet när vi stod på fel sida om järnvägen den första gången. Tack och lov så fanns iaf det jag ville ha på affären så det var inte bortkastad tid om man säger så och vi fick ju ändå motion. Jag föredrar dock att vara beredd om det blir en utsvävning i promenaden så att jag har hunnit se till att äta och dricka så jag inte känner mig som att jag går i en drömvärld större delen av tiden.

Idag får vi se vad som händer och sker, förhoppningsvis blir det något roligt och trevligt så att man kommer sig ut lite. Ska kolla upp med C om hon skulle komma förbi idag eller om det är inställt. Annars är det lugna puckar, jobb på Onsdag och sen kommer lillasyster och efter det är det ny vecka så då kommer E hit och sen blir det mer jobb, man kan säga att veckorna flyter på smärtfritt och bra :)


Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0