17/8 - 2010




N
u var det ett tag sedan jag tog med mig ut kameran på en liten tur, jag ska försöka locka med K ut på en promenad när han slutar jobbet idag också kan man ta med den ut och fota lite. Man måste ju passa på innan sommaren är helt borta. Men jag ska inte ljuga, jag ser fram emot att kunna fota under hösten också, det finns många otroligt vackra färger just under den perioden och det har jag inte förevigat på bild sen gymnasiet!
Två dagar kvar nu och sen kommer C, ska bli roligt att träffa henne igen, kanske att jag kan slita med henne på promenader också ;) Om vädret fortsätter som det har gjort hela veckan så kommer hon få en helt "ok" tid här uppe, idag är det samma som det varit de senaste dagarna, blått och soligt.





H
ittade en bild från slutet av Juli när vi var ute och badade i Stallarna, jag kommer verkligen sakna att bada där sen när det blir för kallt i vattnet och då får man leva på minnet av detta underbara ställe under alla kalla månader som kommer. Jag hoppas verkligen att de börjar skynda sig när det kommer till badhuset, jag vill att det ska bli klart nu så jag kan köpa mitt årskort och börja simma tre/fyra dagar i veckan... får hoppas på att priset inte kommer bli superhögt nu bara för att det är renoverat.

På tal om mindre varma tider, jag behöver verkligen köpa mig en ny jacka till vintern, min ack så sköna rock åkte upp med syster när hon drog, hennes svärmor ska få ta över den. Jag kommer sakna den riktigt mycket, den har verkligen varit super men kan man inte ha den så kan man inte ha den helt enkelt. Pratade med min far här om dagen och det lät som att han var riktigt sugen på att köpa mig en ny jacka ;)  När man pratar om honom så kan jag säga att han och mor kommer komma ner till mig i slutet av Sep eller någon gång i Okt, jag som hade hoppats på att vi inte skulle träffas förrän till Jul! Men men, vi får väl se vad som händer och sker... blev nästan lite nervös inför att träffa dem och se vad de säger *silly me*.


Kommentarer
Postat av: Carro

Kommer nog inte behöva "slita" med mig, älskar att promenera! :D Ska bli jättekul att få träffa er också, saknar er jättemycket!!



Kram på er!!

2010-08-17 @ 15:21:35
Postat av: Anna

Fina bilder, gillar verkligen den med rödvinbären. :)

Vi kanske kan hitta på något tillsammans i helgen nu när Carro är här? Vore jättetrevligt. Hoppas allt är bra! Kram

2010-08-17 @ 19:24:45

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0